Ga naar content

Ruys Groep staat op de ANUGA FoodTec

Volgende “De klant moet over tien, twintig jaar nog tevreden zijn”

Bezoek de Ruys Groep op de Anuga FoodTec

Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 maart 2024 vindt in Keulen de Anuga FoodTec plaats: internationaal de meest bekende beurs voor de voedsel- en dranken verwerkende industrie. De Ruys Groep is in Nederland marktleider om bij voedselverwerkende bedrijven dé perfecte vloeroplossing te realiseren; in de Koelnmesse laten wij graag zien hoe we dat doen!

De Anuga FoodTec biedt verspreid over meerdere beurshallen voor elke vraag het juiste antwoord en voor elk probleem de juiste oplossing. Deze beurs krijgt u zicht op het volledige aanbod van producten die wereldwijd beschikbaar zijn voor de productie, het afvullen, het verpakken en de opslag van voedsel en dranken - van de kleinste technische verfijning tot de grootste machines en systemen.

Ruys Groep laat u graag zien welke vloeroplossingen er zijn voor een voedselveilige, hygiënische productie. We bieden duurzame totaalpakketten, van een industriële vloer met afschot tot putten, goten en stootbanden/wandbescherming. Ook introduceren we onze naadloze vloerovergangen, die bestand zijn tegen zeer zware mechanische belasting, tegen zuren, chemicaliën en extreme temperaturen. Onze bekende MARGIA GRANIET, MARGIA CRETE, MARGIA STONE, Ucrete en kunststofvloeren hebben we al over de hele wereld gemaakt, dus kom die zeker ook bekijken. Ruys Groep doet er alles aan om uw wensen en eisen te inventariseren en per ruimte een passende vloeroplossing aan te bieden.

Wilt u er meer over weten? En hoe wij synergie in vloeren expertise bieden? We verwelkomen u graag in onze stand: Hal 6.1 – stand F018

Femy de Wilde

Alvast een afspraak maken voor tijdens uw bezoek?

Neem contact met ons op zodat wij u tijdens uw bezoek aan de ANUGA FoodTec gegarandeerd te woord kunnen staan.
Femy de Wilde, commerciële binnendienst & junior marketing manager
Volgende “De klant moet over tien, twintig jaar nog tevreden zijn”