Ga naar content

Ucrete® vloersystemen hebben een uitstekende weerstand tegen een groot aantal chemicaliën waaronder organische zuren en oplosmiddelen. Vanwege deze eigenschappen worden Ucrete® vloeren ook wel aangeduid als ‘voegloos keramisch tegelwerk’. Daarnaast zijn deze industriële vloeren slijt- en stootvast en bestand tegen forse temperatuurverschillen.

Ucrete® vloersystemen kunnen probleemloos worden toegepast in o.a. bakkerijen, wasstraten, kookruimtes, zuivel-, dranken-, farmaceutische- en chemische industrie. In zowel nieuwbouw als renovatie. Een uitgebreide lijst met chemische producten in combinatie met Ucrete® industrievloeren kunnen wij op aanvraag toesturen.

Ucrete bedrijfsvloer

EIGENSCHAPPEN

 • buitengewone schok- en slijtweerstand;
 • weerstaat agressieve chemicaliën;
 • kan tot meer dan 130°C worden belast;
 • een levensduur van > 25 jaar;
 • perfecte aansluiting op RVS afvoergoten en -putten;
 • na plaatsing snel bruikbaar;
 • vochttolerant;
 • homogeen, naadloos en vloeistofdicht;
 • reinigbaar volgens dezelfde norm als RVS;
 • indoor Air Comfort Gold certificering;
 • halal- en HACCP-gecertificeerd;
 • antistatische varianten beschikbaar.

Oersterk en optimaal

De oersterke Ucrete vloer wordt wereldwijd al meer dan 40 jaar toegepast waarbij, ook onder de meest agressieve industriële omstandigheden, 20 tot 30 jaar oude industrievloeren nog steeds optimaal functioneren. Deze vloeroplossingen excelleren niet alleen in prijs-kwaliteitverhouding, levensduur of maatwerk mogelijkheden, maar kenmerken zich o.a. door de lage emissie, snelle toepassing, verwerking en oplevering, alsmede door de vloeistofdichtheid en talloze internationale certificeringen.

De meerlagige vloersystemen zijn leverbaar in verschillende diktes, structuren, kleuren en afwerkingen waardoor aan vele vereisten kan worden voldaan.

Ucrete DP antslipvloer

De Ucrete DP antislip vloer weerstaat zware impact, agressieve chemicaliën én temperaturen van -40 °C tot 120 °C. Het meerlagige vloersysteem kan in meerdere diktes (4,6,9 mm), structureren (DP10, DP20 en DP30), 8 verschillende kleuren en diverse afwerkingen geleverd worden. Met die grote variatie mogelijkheden van de Ucrete DP antislip vloer kunnen wij maatwerk vloeroplossingen bieden waarbij aan vele toepassings-en temperatuurvereisten wordt voldaan. 

Ucrete CS renovatievloer

De Ucrete CS antislipvloer biedt een perfecte combinatie van kracht, kleur én snelheid. De binnen 2 uur belastbare, hygiënische antislip vloer is ideaal als renovatievloer voor de voedingsindustrie. Ucrete vloeren zijn Halal- en HACCP gecertificeerd en voldoen aan de Indoor Air Comfort Gold-norm voor lage emissies. Daarnaast is het vloersysteem reigbaar

Ucrete MF zuurbestendige vloer

De Ucrete MF vloer is een hygiënische vloer voor zuivere en droge omgevingen met een gladde afwerking wat zorgt voor een eenvoudige schoonmaak. Het vloersysteem is zwaar belastbaar en bestand tegen agressieve chemicaliën. 
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Innocent Ruys Groep

Vloeroplossing op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons. 
Edwin Slingerland, directeur Ruys Groep

Bekijk alle vloeren