Ga naar content
AS Vloerwerken fietsenstalling

AS Vloerwerken

AS Vloerwerken is dé betrouwbare vloerenspecialist op het gebied van perrons, station gebouwen en fietsenstallingen en trotse leverancier voor NS en ProRail. Vanuit onze vestiging in Veenendaal verzorgen we als partner van de Ruys Groep speciale en vaak ook logistiek complexe projecten van de ideale, harde vloer. Hier zijn onze vakmensen meester in!

De vloerenspecialist voor complexe projecten

Compleet advies
Bij een renovatie denken wij mee voor een passende vloeroplossing, zodat in de voorbereidingsfase, bij de planning en tijdens de uitvoering alles goed op elkaar is afgestemd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om complexe projecten in goede banen te leiden. Wij ontzorgen het hele traject.
Esthetische kwaliteit
Uniek aan onze station projecten zijn onze kwalitatief hoogwaardige vloeren met een zeer snelle uithardingstijd. Hierdoor wordt de downtime geminimaliseerd en reizigersstromen zo kort mogelijk gehinderd. Ook kunnen onze vloeren een colour stable topcoat krijgen zodat de vloeren niet door UV-licht verkleuren.
Veilig
Wij zorgen ervoor dat immense aantallen reizigers en bezoekers bij u veilig over de vloer komen. Wij zetten veiligheid namelijk op 1, 2 én 3! Onze vloeren zijn antislip, vloeistofdicht en kunnen alle weersomstandigheden goed doorstaan. Desgewenst zorgen wij ook voor markeringen en belijningen. Dat is wel zo veilig.
Innovatieve werkwijze
Het prachtige aan onze producten is dat ze telkens beter worden! Wij kiezen voor hoogwaardige producten, werken met de slimste hulpmiddelen en hebben de beste mensen in dienst, die dag in dag uit gaan voor een topresultaat. Wij hebben zoveel specialisten in huis, dat wij garant staan voor een slimme, efficiënte oplossing.
Station Utrecht Overvecht AS Vloerwerken

De werkwijze van AS Vloerwerken

Het onderhoudsgemak, de slijtvastheid en vloeistofdichte eigenschappen van een vloer zijn erg belangrijk. En wat te denken van de uitstraling van een vloer in een publieke ruimte? De vloer heeft een enorme impact op de ruimte, dus een duidelijke keuze voor rustig en ingetogen, warm, een gedurfd design, of juist koel en clean is minstens zo belangrijk. Bovendien is het een vereiste dat de vloeren in openbare ruimtes aan hoge kwaliteit- en duurzaamheidseisen moeten voldoen. Wij weten alles van cementgebonden- en kunsthars gebonden vloeren en hebben specialismes in giet-, grind-, vloeistofdichte- en troffelvloeren, zodat gebruikers, bezoekers en passanten optimaal gemak en comfort ervaren.

“AS Vloerwerken kan als partner van de Ruys Groep de krachten van het Ruys team bundelen. Klanten kunnen rekenen op een grote schat aan kennis, expertise en service!”
Arie Selbach, directeur AS Vloerwerken
Stationsvloer Ruys Groep
Ruys Groep stationsvloeren
stationsvloer AS Vloerwerken NS
Stationsvloer Ruys Groep

Station expert nodig?

Een slijtvaste en duurzame vloer zijn vaak de voornaamste eisen bij de renovatie van een station. Verouderde stations, perrons, loopbruggen en openbare ruimtes zijn menigmaal onderhevig aan onthechting, scheurvorming en slijtage van de vloer. AS Vloerwerken heeft een compleet aanbod van vloersystemen die in zeer kort tijdsbestek kunnen worden opgeleverd. Te denken valt aan een speciaal snelhardend betonnen onderlaag afgewerkt met een Ucrete vloersysteem, een mono terrazzo vloer, alifatische coatingvloer of andere innovatie vloeroplossing.

Stationsvloer Amsterdam Sloterdijk Ruys Groep

Synergie in vloeren expertise

Onze deskundige vloerenleggers zorgen ervoor dat de juiste vloer op de juiste plek komt te liggen. En dat met een snelheid en op een tijd dat reizigers er de minste hinder van ervaren. Want het vergt logistiek puzzelwerk om gedurende een complexe renovatie de eindgebruiker van de vloer zoveel mogelijk comfort te bezorgen. Wij denken mee, voorzien van een passend advies en realiseren het gehele vloerproces. Ontzorgen: dat is wat wij doen. Wij zijn bij uitstek dé specialist in de renovatie van stations, parkeerdekken, stallingen, loopbruggen en perrons.
“AS Vloerwerken is in, op en rondom een station dé specialist bij uitstek om in een minimaal tijdsbestek een kwalitatief hoogwaardige, veilige én esthetisch fraaie vloer te realiseren.”
Hendrik Ruys, algemeen directeur Ruys Groep

AS Vloerwerken is trotse leverancier voor

logo ProRail
Robin Verschuren directeur AS Vloerwerken

Neem contact op

Een vrijblijvend adviesgesprek, offerte op maat of meer informatie?

Robin Verschuren, directeur AS Vloerwerken