Ga naar content

Bezoek Ruys Groep op het Food Tech Event

Vorige Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group

Op 15 en 16 mei vind in de Brabanthallen Den Bosch het Food Tech Event plaats, georganiseerd door het Mikrocentrum. Op deze vakbeurs kunnnen de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen in de voedselindustrie worden ontdekt. Natuurlijk treft u ons daar ook. Komt u ons deze dagen bezoeken? U vindt ons op standnummer 197.

Voedsel moet steeds lekkerder, gezonder, verser én steeds langer houdbaar zijn. Tegelijkertijd groeit de behoefte naar continue beschikbaarheid en meer gemak, wat vraagt om snelleren, efficiëntere, duurzamere processen met minimale verspilling. Techniek en continue innovatie spelen hierbij een cruciale rol. De Ruys Groep is toonaangevend in advies en realisatie van efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren, dus we laten op deze vakbeurs graag zien hoe wij met onze plasvrije vloeren, rvs-goten en putten en aanrijdbeveiliging kunnen bijdragen aan kwaliteitsborging, voedselveiligheid, hygiëne en procesoptimalisatie. 

U vindt ons in zaal 1 naast de Demo Area op het themaplein van OSV. Samen met andere bedrijven van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) laten we zien welke praktische oplossingen wij bieden. De voordelen van onze vloeren zijn inmiddels internationaal bekend. De Ruys Groep bestaat uitverschillende dochterondernemingen met elk een eigen specialisatie. Onze vestigingen beschikken over een schat aan kennis en ervaring, die we met elkaar uitwisselen, zodat wij in deze foodsector de beste totaaloplossing kunnen bieden. Als u op woensdag 15 mei of donderdag 16 mei 2024 de vakbeurs bezoekt, ontmoeten we u graag op standnummer 197. 

Tijdens Food Tech Event ontmoet u ruim 100 bedrijven en organisaties om allerhande technische oplossingen, innovaties en diensten te ontdekken. Op de demopleinen kunnen technische oplossingen zelf worden ervaren. Ook zijn er verschillende lezingen en paneldiscussies over relevante thema's in de voedselindustrie bij te wonen.

Femy de Wilde

Alvast een afspraak maken voor tijdens uw bezoek?

Neem contact met ons op zodat wij u tijdens uw bezoek aan de Food Tech Event gegarandeerd te woord kunnen staan.
Femy de Wilde, commerciële binnendienst & junior marketing manager
Vorige Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group