Ga naar content
Ik zoek een
in de categorie
van

Artikelen

13 resultaten
Publicatie

30.000 m2 vloeren voor Hessing Supervers

In goed overleg met de architect realiseert de Ruys Groep het complete aanbod in het nieuwbouw project 'Green Future' van Hessing Supervers op Greenport Venlo. 
nieuwbouw
Publicatie

Geef bacteriën geen kans

Een hygiënische basis als totaaloplossing voor nieuwbouw en renovaties. Het vakblad Voedingsindustrie wilde weten hoe de Ruys Groep en Jackit als partners bacteriën geen kans geven.
onderhoud, renovatie
Publicatie

Tips voor de aardappelverwerkende industrie

“In de aardappelverwerkende industrie is een plasvrije vloer met goede afwatering een belangrijk gegeven”, legde Hendrik Ruys, directeur van de Ruys Groep uit aan de redactie van AGF PRIMEUR. “Bij staand water is er kans op bacterievorming. En dat heeft weer invloed op de houdbaarheid van de producten.”
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Stationsvloer Amsterdam Sloterdijk Ruys Groep
Publicatie

AS Vloerwerken, dé specialist in stationsvloeren

Renovatie en verbouw van stationsvloeren is specialistenwerk. Met hoge veiligheids- en kwaliteitseisen aan zowel de toegepaste materialen als de uitvoering van het werk. Niet elk vloerenbedrijf heeft daarvoor de expertise, de vakmensen materialen en papieren. Samen met de andere gespecialiseerde bedrijven heeft de Ruys Groep daarentegen alles in huis voor de perfecte stationvloer.  
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Gietvloer bedrijfsvloer AGF Berryworld
Artikel

Tips voor een veilige werkvloer

In dit blog gaan we graag in op de risico’s van uitglijden en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer door de juiste vloer te kiezen. 
nieuwbouw, renovatie
Ucrete bedrijfsvloer Grozette
Publicatie

‘De nieuwbouw voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid’

Naast een uitbreiding van de productiecapaciteit is het voor Grozette belangrijk om met de nieuwbouw te kunnen voldoen aan de scherpere eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast wordt met de nieuwbouw tegemoet gekomen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. De nieuwbouw wordt volgens het BREEAM-label gebouwd.
nieuwbouw
Afwatering naadloze afwerking
Artikel

Het nut en de noodzaak van een juist afwateringssysteem

Een hygiënische antislip vloer, waar mensen veilig op kunnen werken en die ook eenvoudig schoon kan worden gehouden, is voor alle bedrijven in de voedingsmiddelen industrie essentieel. In deze blog leggen we graag uit waarop gelet moet worden en welke systemen het reinigingsproces vereenvoudigen. 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Nieuws

Nieuw: RS Maatwerk

Hendrik Ruys en Gert Siekmans bundelen de krachten en hebben RS Maatwerk opgericht. RS Maatwerk zal voortaan RVS putten, goten, stootbanden, stootpalen en -hekken gaan leveren en desgewenst monteren. 
nieuwbouw, renovatie
Chris Suurmond commercieel manager Ruys
Nieuws

Nieuw commercieel manager Ruys Groep

Per 1 juli is Chris Suurmond als commercieel manager aan de slag gegaan bij Ruys Vloeren, onderdeel van de Ruys Groep. Door zijn bouwkundige achtergrond en jarenlange commerciële ervaring bij verschillende - veelal vloergerelateerde - leveranciers, voelt Chris zich direct thuis in zijn nieuwe rol. 
Publicatie

Bouwen en renoveren: Veiligheid boven alles

Heb je het over bouwen en verbouwen, dan ontkom je niet aan een gesprek over duurzaamheid en circulariteit. Maar er zijn meer ontwikkelingen die de bouw beïnvloeden. We praten erover met drie experts.
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Publicatie

“De klant moet over tien, twintig jaar nog tevreden zijn”

Als specialist in het renoveren van vloeren voor de voedingsindustrie, mogen we natuurlijk niet ontbreken in Food locaties Nederland. Zowel Edwin Slingerland als Hendrik Ruys komen in het magazine uitgebreid aan het woord. Centraal staat de synergie van de Ruys Groep en de meerwaarde die opdrachtgevers zowel op de korte als lange termijn geboden wordt.

nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Ucrete CS Huhtamaki
Publicatie

Vijfsterren verbouwing bij Huhtamaki

“Een referentie voor de voedingsmiddelenindustrie”; zo noemt Edwin Slingerland, directeur van SR Vloeren (onderdeel van de Ruys Groep), de verbouwing bij Huhtamaki in Leeuwarden. Op de Friese locatie van het internationale verpakkingsbedrijf worden machines, processen en producten ontwikkeld voor papieren verpakkingen.
renovatie