Ga naar content
Ik zoek een
in de
van

Artikelen

27 resultaten
Ucrete bedrijfsvloer Grozette
Artikel

Een functionele of een esthetische vloer?

Het is verleidelijk om voor een mooi ogend product te kiezen. Wij vinden het daarom onze taak om ook door te vragen naar de kwaliteit en functionaliteit die van een vloer verwacht wordt. Om te voorkomen dat een klant zomaar in de valkuil van de mooiste vloer valt…
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Ucrete bedrijfsvloer AGF van Gelder
Artikel

Vloeren onder afschot

In dit blog leggen we graag uit waar rekening mee moet worden gehouden om een plasvrije, prettig werkende afschotvloer te realiseren.
nieuwbouw, renovatie
Gietvloer bedrijfsvloer AGF Berryworld
Artikel

Tips voor een veilige werkvloer

In dit blog gaan we graag in op de risico’s van uitglijden en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer door de juiste industrievloer te kiezen. 
nieuwbouw, renovatie
Nieuws

Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!

Namens Ruys Groep zijn wij verheugd om u voor te stellen aan Robin Verschuren, onze nieuwe directeur bij AS Vloerwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin een waardevolle aanwinst voor de Ruys Groep zal zijn en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 
Publicatie

Ruys Vloeren werkt al 20 jaar succesvol samen met Huuskes

Al meer dan 20 jaar werken wij samen met Huuskes, de koploper op het gebied van eten en drinken in de zorg- en cateringsector en dat doen ze met succes: ‘’We groeien continu, ‘’ aldus Frank Hagmolen, chef technische dienst. ‘’Lopend door het pand kun je niet zien welke vloeren 20 jaar oud, en welke 2 jaar oud zijn. Ze blijven mooi en functioneel.’’

Artikel

De druksterkte van een industrievloer

Alweer heel wat jaren geleden is de vloerennorm over druksterktes veranderd. Van D waardes veranderde dit in Cw waardes. De D stond voor druksterkte en Cw staat voor de Engelse term Compressive Strength Work (de werkelijke druksterkte in het werk).
nieuwbouw, renovatie
Ruys Groep
Artikel

Voor iedere situatie een unieke vloer

Als we mogen kiezen, dan willen we een vloer die onverslijtbaar is, scheuroverbruggend, zeer eenvoudig schoon te maken, goed antislip en binnen een dag gemaakt en gebruiksklaar. Ohja, en het liefst mooi en goedkoop. Helaas, die vloer bestaat niet. 
nieuwbouw, renovatie