Ga naar content
Ik zoek een
in de
van

Artikelen

31 resultaten
Ruys Groep
Artikel

Een goede vloercalculatie

Om echter tot een goede en scherpe offerte te komen waar een klant écht wat aan heeft, hanteren wij maatwerk
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Nieuws

Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group

Groot nieuws: de Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group! Met deze stap wordt het gezamenlijke netwerk versterkt en zorgt de gezamenlijke expertise en ervaring voor een slimme en snelle klantbediening.
Nieuws

Artikel klantcase: Jimmy's Popcorn

Onlangs hebben wij een permanente en duurzame oplossing ontwikkeld, namelijk een vloeiende vloerovergang tussen verschillende vloerdelen. 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
RVS Wandbescherming voor de voedselindustrie
Artikel

Over wandaansluitingen en vloerbeëindigingen

Afwerkvloeren worden verlegd als het gebouw wind- en waterdicht is. De meeste wanden zullen staan als de vloer gelegd wordt. Maar hoe de vloer tegen de wand beëindigd wordt, of hoe de vloer bijvoorbeeld eindigt bij een docklevel of overheaddeur, heeft zowel functionele als esthetische voorkeuren. 
nieuwbouw, renovatie
Nieuws

Nieuw! de Food Flexjoint

Speciaal voor de voedingsindustrie biedt de Food Flexjoint een permanente, duurzame en ecologische vloeroplossing aan, voor een vloer zonder scheuren! 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Ucrete bedrijfsvloer Grozette
Artikel

Een functionele of een esthetische vloer?

Het is verleidelijk om voor een mooi ogend product te kiezen. Wij vinden het daarom onze taak om ook door te vragen naar de kwaliteit en functionaliteit die van een vloer verwacht wordt. Om te voorkomen dat een klant zomaar in de valkuil van de mooiste vloer valt…
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Ucrete bedrijfsvloer AGF van Gelder
Artikel

Vloeren onder afschot

In dit blog leggen we graag uit waar rekening mee moet worden gehouden om een plasvrije, prettig werkende afschotvloer te realiseren.
nieuwbouw, renovatie
Gietvloer bedrijfsvloer AGF Berryworld
Artikel

Tips voor een veilige werkvloer

In dit blog gaan we graag in op de risico’s van uitglijden en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer door de juiste industrievloer te kiezen. 
nieuwbouw, renovatie
Robin Verschuren directeur AS Vloerwerken
Nieuws

Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!

Namens Ruys Groep zijn wij verheugd om u voor te stellen aan Robin Verschuren, onze nieuwe directeur bij AS Vloerwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin een waardevolle aanwinst voor de Ruys Groep zal zijn en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.