Ga naar content
Ik zoek een
in de categorie
van

Artikelen

19 resultaten
Artikel

De druksterkte van een industrievloer

Alweer heel wat jaren geleden is de vloerennorm over druksterktes veranderd. Van D waardes veranderde dit in Cw waardes. De D stond voor druksterkte en Cw staat voor de Engelse term Compressive Strength Work (de werkelijke druksterkte in het werk).
nieuwbouw, renovatie
Ruys Groep
Artikel

Voor iedere situatie een unieke vloer

Als we mogen kiezen, dan willen we een vloer die onverslijtbaar is, scheuroverbruggend, zeer eenvoudig schoon te maken, goed antislip en binnen een dag gemaakt en gebruiksklaar. Ohja, en het liefst mooi en goedkoop. Helaas, die vloer bestaat niet. 
nieuwbouw, renovatie
Nieuws

De MARGIA CRETE XL vloer

In samenwerking met Victor Elings is er nieuwe versie van de MARGIA CRETE vloer ontwikkeld: de MARGIA CRETE XL versie. 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Artikel

Een parel: de 43 jaar oude MARGIA GRANIET vloer

Deze MARGIA GRANIET vloer ligt al 43 jaar in het bedrijfspand van een vleesverwerkend bedrijf. Ondanks alle intensieve werkzaamheden ligt deze vloer er als nieuw bij. 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Publicatie

30.000 m2 vloeren voor Hessing Supervers

In goed overleg met de architect realiseert de Ruys Groep het complete aanbod in het nieuwbouw project 'Green Future' van Hessing Supervers op Greenport Venlo. 
nieuwbouw
Publicatie

Geef bacteriën geen kans

Een hygiënische basis als totaaloplossing voor nieuwbouw en renovaties. Het vakblad Voedingsindustrie wilde weten hoe de Ruys Groep en Jackit als partners bacteriën geen kans geven.
onderhoud, renovatie
Publicatie

Tips voor de aardappelverwerkende industrie

“In de aardappelverwerkende industrie is een plasvrije vloer met goede afwatering een belangrijk gegeven”, legde Hendrik Ruys, directeur van de Ruys Groep uit aan de redactie van AGF PRIMEUR. “Bij staand water is er kans op bacterievorming. En dat heeft weer invloed op de houdbaarheid van de producten.”
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Stationsvloer Amsterdam Sloterdijk Ruys Groep
Publicatie

AS Vloerwerken, dé specialist in stationsvloeren

Renovatie en verbouw van stationsvloeren is specialistenwerk. Met hoge veiligheids- en kwaliteitseisen aan zowel de toegepaste materialen als de uitvoering van het werk. Niet elk vloerenbedrijf heeft daarvoor de expertise, de vakmensen materialen en papieren. Samen met de andere gespecialiseerde bedrijven heeft de Ruys Groep daarentegen alles in huis voor de perfecte stationvloer.  
nieuwbouw, onderhoud, renovatie
Ucrete bedrijfsvloer Grozette
Publicatie

‘De nieuwbouw voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid’

Naast een uitbreiding van de productiecapaciteit is het voor Grozette belangrijk om met de nieuwbouw te kunnen voldoen aan de scherpere eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast wordt met de nieuwbouw tegemoet gekomen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. De nieuwbouw wordt volgens het BREEAM-label gebouwd.
nieuwbouw
Afwatering naadloze afwerking
Artikel

Het nut en de noodzaak van een juist afwateringssysteem

Een hygiënische antislip vloer, waar mensen veilig op kunnen werken en die ook eenvoudig schoon kan worden gehouden, is voor alle bedrijven in de voedingsmiddelen industrie essentieel. In deze blog leggen we graag uit waarop gelet moet worden en welke systemen het reinigingsproces vereenvoudigen. 
nieuwbouw, onderhoud, renovatie