Ga naar content

Wanneer een nieuwe industrievloer wordt gelegd, is goed onderhoud van deze vloer belangrijk. Het is natuurlijk van belang dat een bedrijfsvloer functioneel blijft én zijn kwaliteit behoudt. Na veelvuldig gebruik van een vloer kan namelijk slijtage optreden in de vloer, die tot gevolg heeft dat er zich bijvoorbeeld scheuren voordoen in de vloer of de hechting van de toplaag verminderd wordt. Bij de Ruys Groep weten wij door onze jarenlange ervaring hoe we een vloer moeten onderhouden.

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij ons, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw bedrijfsvloer op peil blijft en dat deze vloer blijft voldoen aan diverse criteria, wanneer veiligheidseisen bijvoorbeeld belangrijk zijn. 

De voordelen van goed onderhoud

Bij de Ruys Groep leggen wij vloeren van hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld om langdurige bescherming te bieden tegen extreme en intensieve belasting door transportmiddelen, chemicaliën, extreme hitte of kou, vuil, olie en andere grondstoffen. Toch kunnen er veranderingen optreden in uw bedrijf, waardoor uw vloeren beschadigd raken. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwe machines, het gebruiken van andere (intensievere) chemische schoonmaakmiddelen of een verandering in de mechanische belasting. Door periodiek na te gaan of de vloer nog van goede kwaliteit is en aan alle eisen voldoet, komen wij graag bij u langs. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de downtime van de productieprocessen in uw bedrijf zo veel mogelijk wordt geminimaliseerd.

Tijdens onze inspecties kunnen wij vaak al in een vroeg stadium eventuele problemen van de bedrijfsvloer in kaart brengen en hierop anticiperen. Hierdoor wordt grote schade vermeden.
Martin van der Wel, werkvoorbereider & planner SR Vloeren

Een onderhoudscontract bij de Ruys Groep

Wanneer we een vloer leggen bij uw bedrijf, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Het soort onderhoud dat wordt uitgevoerd ligt uiteraard aan de soort vloer in uw bedrijf en de belasting van de vloer. Dit onderhoudscontract houdt de volgende zaken in:

  • Een inspectie ter preventie van mogelijke schade. Tijdens deze inspectie bekijken wij de bedrijfsvloer en wordt deze gecontroleerd op de volgende punten:
  1. Slijtage;
  2. Scheurvorming;
  3. Aansluitingen;
  4. Hechting van de toplaag;
  5. Mechanische beschadigingen.
  • Na elke inspectie leveren wij bij u een analyse en adviesrapportage op maat aan. Na het lezen van dit rapport heeft u in één oogopslag de situatie in beeld. Na afloop hiervan kunt u (op ons advies) besluiten eventuele aanpassingen te doen aan uw bedrijfsvloer.

Doordat u een onderhoudscontract afsluit bij de Ruys Groep, verlengt u de levensduur van uw bedrijfsvloer!

Lodewijk Beringen

Uw bedrijfsvloer in perfecte conditie houden?

Wij adviseren u graag
Neem vrijblijvend contact met ons op