Ga naar content

Referenties

Ik zoek naar referenties in de
branche en ik wil graag vloeren bekijken voor
projecten van

Projecten

12 resultaten
AGF

Nieuwbouw annex Renovatie Bonfait

De ruimte is voorzien van Ucrete vloeren met vloeiende vloerovergangen. De vloer werd zo gemaakt dat er enkel een beetje afschot rondom de putten werd gerealiseerd. Aan twee zijden werd de vloerovergang naar de wand gemaakt met rvs plintprofielen met holplinten.
BREEAM logo
AGF

Nieuwbouw Van Gelder AGF

De nieuwbouw van Van Gelder AGF heeft geresulteerd in een hightech pand waar Ruys Vloeren vloeren heeft verlegd i.c.m. een afschotlaag zodat het water naar de putten en goten stroomt. Daarnaast hebben we de wanden en kolommen voorzien van rvs stootbanden.
Vlees

Nieuwbouw Slagerij Hoff

Slagerij G. Hoff heeft in 2019 een nieuwbouw slachterij laten realiseren waar o.a. rundvee worden geslacht en verwerkt. Ruys vloeren heeft hiervoor de vloeren, wandbescherming en afwatering mogen leveren en aanbrengen.
Utiliteit

Renovatie LAB Amsterdam

AAArchitecten heeft meerdere verdiepingen van het bedrijfsgebouw gerenoveerd. In de kantoren, laboratorium en gangzones heeft De Bedrijfsvloer 3 kleuren aan PU Gietvloeren gemaakt (1 kantoren, 2 lab, 3 gangzones).
BREEAM logo
Zuivel

Nieuwbouw Grozette Kaas

Grozette heeft in Woerden naast haar oude bedrijfspand een nieuw bedrijfspand laten bouwen. In opdracht van Dijkham Bouw heeft Ruys Vloeren de productievloeren van Grozette voorzien van grotendeels chemisch- en zuurbestendige Ucrete DP10 BC4 vloeren in de kleur blauw.