Ga naar content

Johma is een van de bekendste en grootste salademakers van Nederland en ook één van onze vaste opdrachtgevers. Onlangs hebben wij een ijzersterke groene Ucrete vloer opgeleverd. Uiteindelijk hebben wij hier vele meters Ucrete DP10 BC4 vloeren opgeleverd. 

Wij zijn gestart met het verwijderen van de bestaande vloer en het stofarm frezen en inzagen van verankeringssgroeven voor een optimale hechting met de Ucrete DP10 BC4 vloer. Zowel de Basecoat als de Topcoat van het vloersysteem is ingekleurd om de groene kleur te verkrijgen. 

Ucrete is in diverse kleuren verkrijgbaar: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruim. Daarbij kan de vloer mat of glanzend worden afgewerkt. Wij kunnen niet alleen variëren in de kleuren, ook de functionaliteiten van Ucrete vloeren zijn aan te passen aan de gestelde eisen en wensen. Het assortiment vloersystemen is complementair opgebouwd, zodat wij elke keer weer maatwerk kunnen leveren. De bijzonder hoge mechanische, chemische en thermische weerstand blijft echter voor elke vloeroplossing gelijk.

Projectdetails

Branche: overig Food 
Dienst: renovatie 

Opdrachtgever: Johma Salades B.V. 
Aanvrager: Bouwteam P&O 
Plaats: Losser 
Vloeroppervlak: >1.000 m²
Opleveringsjaar: doorlopend 

Producten

Bedrijfsvloer: Ucrete 
Wandbescherming: RVS Stootbanden 
Afwatering: RVS Putten 

De Ucrete DP antislipvloeren, waartoe de DP10 BC4 behoort, zijn in drie verschillende laagdiktes en even zoveel oppervlakteprofielen verkrijgbaar waardoor aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Deze ijzersterke vloersystemen zijn ideaal voor natte en glibberige werkomgevingen. De hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën en impact, alsmede het feit dat ze bestand zijn tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C, maakt Ucrete DP vloeren zeer geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie, de chemische en farmaceutische industrie.

Hygiëne voorop
Ucrete vloeren zijn op afschot te plaatsen en perfect te combineren met RVS afvoergoten en -putten. De naadloze aansluiting op de afwatering voorkomt dat afvalwater in de ondergrond sijpelt. Daarnaast voldoen zowel de Ucrete vloersystemen als de RVS goten aan de hoogste HACCP-normeringen en weerstaan chemische, thermische en mechanische impact. 

Lees meer over ons werk in deze sector Overig Food

Renovatie vloer voor uw verbouwing bedrijfspand?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Edwin Slingerland, directeur Ruys Groep

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.