Ga naar content
MARGIA GRANIET bedrijfsvloer Slagerij Hoff Industriële bedrijfsvloer AGF Vloer voor de zware industrie MARGIA STONE bedrijfsvloer Slagerij Hoff

Ruys Vloeren

Als marktleider in de voedselindustrie is Ruys Vloeren dé specialist op het gebied van industriële vloeren binnen de sector. Als familiebedrijf, opgericht in 1974, bedient Ruys Vloeren uiteenlopende organisaties. Dit doen wij niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Zo hebben wij al miljoenen vierkante meters vloeren aangelegd in meer dan 20 landen. Er liggen meer meters achter ons dan voor ons! 

Ervaring, vakmanschap en bewezen kwaliteit

Totaaloplossing op maat
Hoogwaardige dekvloeren en aanverwante producten voor met name de voedselindustrie, de zware- en logistieke industrie. Wij bieden verschillende vloersystemen, elk met specifieke eigenschappen, zodat de juiste vloer op de juiste plek komt!
Adviserende rol
Door al vanaf het beginstadium mee te denken en praktische oplossingen aan te dragen, zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Om tot een compleet en correct advies op maat te komen leven de vakspecialisten van Ruys Vloeren zich goed in het productieproces van de klant.
Kwaliteit
Ruys Vloeren levert een vloer waar bedrijven de eerste decennia geen omkijken naar hebben. Wij realiseren industrievloeren van slechts enkele mm dik of vloeren die binnen 24 uur al belast mogen worden. Daarbij is kwaliteit gegarandeerd, doordat we de uitvoering in eigen beheer houden.
Internationaal actief
Al meer dan 40 jaar is Ruys Vloeren internationaal actief. Onze industrievloeren liggen bij klanten in Amerika, Canada, Saoedi-Arabië en Afrika. Doordat elk land eigen bouwprincipes heeft, zijn wij bekend met diverse bouwstijlen en weten wij de geschikte vloeropbouw te realiseren.

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder

Voor ons uitvoeringsteam zoeken wij per direct een enthousiaste uitvoerder

Ruys Vloeren biedt het totaalpakket 

Ruys Vloeren adviseert en realiseert op duurzaam niveau de beste industrievloeren. Wij denken vanaf het begin in het belang van de gebruiker om samen tot de optimale totaaloplossing te komen op het gebied van vloerafwerkingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies welke industrievloeren het meest geschikt zijn voor uw bedrijfspand. Naast bedrijfsvloeren verzorgt Ruys Vloeren ook sterke RVS wandbescherming die bijdragen aan extra bescherming van uw wanden door interne transportmiddelen. Ook verzorgen wij RVS putten en goten en een afschotvloer om uw bedrijfsvloer plasvrij, voedselveilig en compleet te maken.


Benieuwd hoe Ruys Vloeren de vloer maakt?

Bekijk onze opnames voor RTL How it's Done bij één van Nederlands grootste slachterijen

De werkwijze van Ruys Vloeren

Wij gaan graag het gesprek aan met de klant, het begrip ‘tijd is geld’ is van groot belang. Daarom hebben wij onze werkwijze zo goed mogelijk ontwikkeld om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk kostbare tijd verloren gaat. Wij spelen bewust in op sectoren waar hoge eisen worden gesteld. Hoe meer eisen aan de bedrijfsvloer wordt gesteld, des te beter deze tot zijn recht komt. Wij leveren full service expertise van ontwerp tot realisatie en onderhoud van industrievloeren, RVS wandbescherming- en afwatering.

Ruys Groep

Specialisatie van Ruys Vloeren

Met behulp van onze expertise, ervaring en een adviserende rol naar de klant toe zorgt Ruys Vloeren ervoor dat de juiste vloer op de juiste plek ligt. Wij denken met u mee, voorzien u van een passend advies en realiseren het gehele vloerproces vanaf de ondervloer tot de gehele vloerafwerking met putten, goten en/of wandbescherming. Onderdeel van dit totaalpakket van Ruys Vloeren is het bepalen van een passend afschotplan. Plasvrije vloeren spelen een belangrijke rol binnen de hygiëne en gebruiksvriendelijkheid van de vloer. Door een afschotplan inclusief puthoogtes te ontwerpen, te adviseren en te realiseren wordt een plasvrije vloer gegarandeerd. Door dit unieke totaalaanbod en meer dan 40 jaar ervaring zijn wij een bekende vloerenpartij binnen de vlees-, AGF- en vissector. 

Ik heb Ruys Vloeren ervaren als een oprecht bedrijf, waar je terecht kunt voor een duidelijk en eerlijk advies over de verschillende vloeren voor de verschillende ruimtes. Ruys Vloeren wil duidelijk niet de duurste, maar de beste en meest geschikte vloer leveren en dat vond ik erg prettig.
Anton Looman van Looman Salades uit Oss
We hebben al vele meters vloer van Ruys liggen. Het feit dat Ruys het project compleet kan uitvoeren inclusief het afschot, de verschillende toplagen tezamen met de stootbanden geeft ons voordelen in de coördinatie en planning.
Frank Hagmolen, HTD Huuskes uit Enschede

Een greep uit onze referenties

logo Postuma
logo Rimboesauzen
lgo VS Apple Industries B.V.
logo Plaza Foods
logo Bresc
logo GETEC park emmen
logo Stedin
logo Oceanco
logo van Melik
logo Het Urker Zalmhuys
logo Elburg Foods
logo Smurfit Kappa
logo J.A. ter Maten B.V.
logo Zijerveld
logo Huuskes
logo Remkes
logo Esro Food Group
logo Cor Voet B.V.
lgo Two Chefs Brewing
logo Attero
logo Enexis
logo Euroma
logo Asca
logo BeterKip
logo LambWeston
logo VDL
logo Westfort Vleesproducten
logo Urk Export
logo Weidenaar
logo van de Brug
logo Pepsico
logo Bonfait
logo Ruitenberg
logo Verstegen
logo DSM
logo Simons
logo GoodLife foods
logo Pali Group
logo Innocent
logo Group of Butchers
logo Van Rooi Meat
logo Compaxo
logo VanDrie Group
logo St vd Brink
logo Bakkerij Bacu
Hendrik Ruys directeur Ruys Groep

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie.  
Hendrik Ruys, directeur Ruys Groep