Ga naar content

Vloeren worden dagelijks intensief gebruikt. Daarom zijn deze sterk onderhevig aan slijtage. Dit kan ertoe leiden dat uw bedrijfsvloer na verloop van tijd aan renovatie of reparatie toe is. Er kunnen zich bijvoorbeeld gaten of scheuren in de vloer bevinden, of de vloer is simpelweg ‘op’. Maar er zijn ook andere redenen waarom een vloerrenovatie of -reparatie nodig is, zoals het gebruik van een verkeerd schoonmaakmiddel of doordat de vloer niet meer voldoet aan de huidige wet- en regelgevingen. 

In al deze gevallen biedt de Ruys Groep een uitkomst! SR Vloeren, onderdeel van de Ruys Groep, is renovatiespecialist voor maatwerk vloerrenovatie oplossingen. Of het nu gaat om een vloer reparatie of een uitgebreide vloerrenovatie, wij voeren de werkzaamheden snel, goed en met zo min mogelijk hinder voor alle lopende bedrijfsprocessen uit. 

Renovatie of reparatie?

Het kan soms lastig te bepalen zijn of een bedrijfsvloer enkel een reparatie of een grondige renovatie nodig heeft om nog een tijd mee te kunnen gaan. Soms kan de bedrijfsvloer namelijk met enkele vloerreparaties nog een tijd mee. In andere gevallen is een ingrijpendere vloerrenovatie nodig. De keuze voor een vloerreparatie ofwel -renovatie is niet alleen afhankelijk van de staat van de vloer, maar ook van de normeringen, veiligheids- en gebruikerseisen waar deze aan moet voldoen. Deze normeringen en eisen kunnen door de jaren heen nogal eens veranderen, wat tot gevolg kan hebben dat er een renovatie of andere kleine verbetering aan de vloer nodig is. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u gericht adviseren over de juiste aanpak voor de korte én lange termijn.

Renovatie in de voedingsmiddelenindustrie

Veiligheid en hygiëne zijn essentieel voor industrievloeren in de food industrie. Snelle en volledige afvoer van afvalwater is bijvoorbeeld ontzettend belangrijk, omdat het uitglijden en de vorming van bacteriën voorkomt. Het kan voorkomen dat de afvoer stokt en plassen water blijven staan, de antisliplaag van de vloer niet langer voldoet of dat de vloer niet langer aansluit bij de bedrijfsprocessen. Wij komen graag langs om de industrievloer niet alleen te inspecteren op gebreken, maar om ook direct een concrete vloeroplossing te bieden in de vorm van een vloerreparatie of vloerrenovatie.

Zowel onze vloeroplossingen als de RVS afvoergoten en -putten voldoen aan de strengste eisen die binnen de voedingsindustrie voor hygiëne gelden. Daarnaast sluiten onze HACCP-goedgekeurde totaaloplossingen aan op uw specifieke bedrijfsproces.

Wanneer u een vloerrenovatie laat uitvoeren bij de Ruys Groep, kunt u er zeker van zijn dat deze weer jaren meegaat!

Meest gebruikte vloeren in renovatie

Vloeroplossing op maat voor uw vloerrenovatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren