Ga naar content
RVS put

RS Maatwerk

Met meer dan 20 jaar ervaring is RS Maatwerk een erkend expert op het gebied van RVS afwatering en aanrijdbeveiliging. Wij zijn specialist in het adviseren, leveren en professioneel plaatsen van RVS maatwerk  in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie. Als partner van de Ruys Groep kunnen wij er natuurlijk voor zorgen dat onze producten perfect aansluiten bij de vloer.

Uw kennispartner voor RVS Maatwerk

Advies & Begeleiding
Samen met de klant kijken we naar de wensen en de eisen, alsook naar alternatieven om tot het beste resultaat te komen. Wij kennen de industrie en de markt en zorgen voor een compleet advies met tekeningen en details. Ook voor afwatering in een vloer op afschot geven wij het juiste advies en bieden begeleiding tijdens de uitvoering.
RVS Maatwerk
Of het nu gaat om goten, putten, roosters, (prefab) wandbescherming, of stootpalen: onze RVS producten zijn altijd precies op maat! Wij leveren een afwateringssysteem en/of RVS bescherming, die passen bij uw bedrijfsproces.
EHEDG
Onze afwateringssystemen worden ontworpen conform de richtlijnen van de European Hygienic Engineering & Design Group. Met een EHEDG certificatie bent u er, ongeacht de situatie waarin deze wordt geplaatst, zeker van dat voedingsmiddelen en dranken hygiënisch worden verwerkt en verpakt.
Horizontale- en verticale afvoer
Zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten weten wij hoe de afvoer van water en productafval geregeld moet worden. Onze ontwerpen voorkomen stilstaand water - en daarmee groei van bacteriën. Of het nu gaat om horizontale of verticale afvoer; ons afwateringssysteem zorgt altijd voor een uitstekende hygiëne.

Nieuw: rvs uitstortbak voor schrobmachines

Voor ieder bedrijf met een schrobmachine hebben wij een nu een passende oplossing: een rvs uitstortbak. Een hygiënische en praktische bak die makkelijk te plaatsen is en waar geen zaagwerk nodig is. De uitstortbak is in hoogte verstelbaar en kantelbaar voor de gewenste positionering.

Download hier het product blad voor deze ideale afwateringsoplossing voor een bakkerij, slager, garagehouder, groothandel, winkelier en/of retailbedrijf of vraag naar onze collega Gert Siekmans voor meer informatie en de mogelijkheden van deze handige toepassing voor reinigingsmachines.

De werkwijze van RS Maatwerk

Voordat wij adviseren welk afwateringssysteem passend is bij uw bedrijfsproces, stellen wij vast welke hoeveelheid water er binnen een vastgestelde tijd bij de bedrijfsprocessen moet worden afgevoerd. Op basis hiervan wordt bepaald welke capaciteit het waterslot in de put minimaal moet hebben. Ook wordt gekeken naar het productafval dat moet worden afgevoerd. Afhankelijk van gebruik en transportbelasting wordt bepaald welk afwateringssysteem het beste kan worden geplaatst en welke roosters, stankslot en vuilkorf daarbij passen. Onderdeel van ons maatwerkpakket is een standaard versterkte PU omkanting. Oftewel; wij vullen de rand van de put of goot met een harde polyurethaan, zodat deze extra sterk wordt en geen onhygiënische holle ruimte heeft. In onze blog over het nut en de noodzaak van het juiste afwateringssysteem leggen wij er nog veel meer over uit.

Het productaanbod van RS Maatwerk

Het gaat te ver om het complete productaanbod te laten zien; u zou door alle goten het juiste afvoersysteem niet meer zien. Want voor iedere professional hebben wij een passend systeem: voor de voedingsmiddelenindustrie met een speciale HygienicPro range, maar ook voor professionele keukens, bakkerijen, vegan startups en andere producenten die op zoek zijn naar een duurzaam RVS totaalpakket.

In ons totaalpakket bieden wij ook wandbescherming en aanrijdbeveiliging: van een naadloze plint tot exclusieve wandlijst en van stootband tot RVS beschermingspaal en beschermhekken. Enkele producten lichten wij er graag uit.

BIM modellen van onze afwateringsproducten kunt u hier downloaden.

Specialisatie van RS Maatwerk

20 jaar ervaring, ons exclusieve partnerschap met Blücher, en onze uitgebreide kennis van de markt maakt dat wij het juiste advies kunnen geven én kunnen zorgen voor een snelle levering op maat. Ook kunnen wij helpen bij een passend afschotplan.

Om de algehele hygiëne te waarborgen en de vloer zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is een plasvrije vloer met correcte afwatering essentieel. Met ons afschotplan inclusief puthoogtes is (bij correcte realisatie) een plasvrije vloer gegarandeerd.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches:

Een greep uit onze referenties

logo Esro Food Group
logo FrieslandCampina
logo Hessing supervers
logo GoodLife foods
logo VanDrie Group
logo Postuma
logo Elite
logo FEBO
logo Aarts Conserven
logo Huuskes
logo Van Loon Group
logo Smit & Zoon
lgo Two Chefs Brewing

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie.
Gert Siekmans, directeur RS Maatwerk