Ga naar content

Bij de Ruys Groep weten we maar al te goed dat uw bedrijfsvloer één van de meest belangrijke aspecten van een efficiënte bedrijfsvoering is. U krijgt in feite maar één kans om het goed te doen. Het is hierbij essentieel dat de juiste vloer op de juiste plaats komt en langdurig bij kan dragen aan uw bedrijf. Om dit voor u te realiseren bieden we verscheidene bewezen vloersystemen die we met 40 eigen specialisten in de afgelopen 45 jaar vakkundig hebben aangebracht. Het realiseren van een vloer tijdens nieuwbouw vraagt om een andere aanpak dan die bij een renovatie.

In een bestaand pand moet bij de keuze van een vloer naast het gebruik van de ruimte rekening gehouden worden met zaken als de draagkracht, netwerk van leidingen en de maximale buiten gebruik stelling. Nieuwbouw kent deze beperkingen niet en dat maakt het aanbod van geschikte vloeren vele malen groter.

De ontwerpfase

Om het maximale rendement uit de keuzevrijheid te halen zitten wij bij een nieuw te bouwen bedrijfsruimte vaak al in de ontwerpfase aan tafel bij de architect. Op die manier kunnen we in een heel vroeg stadium al nadenken over de meest optimale vloer maar bijvoorbeeld ook over de positie van alle leidingen ten opzichte van de afwatering. Dit zorgt voor minder beperkingen in het realiseren van het beste totaalpakket maar voorkomt ook verrassingen of aanpassingen in de bouw achteraf. Daarnaast bepalen we dan samen met de uitvoerder wat het meest geschikte moment in het totale bouwproject is om de bedrijfsvloer te realiseren.

Op onze downloadpagina stellen wij ter voorbereiding werktekeningen en bestekken beschikbaar voor het ontwerp van uw nieuwbouwproject. 

BIM modellen van onze afwateringsproducten kunt u hier downloaden.

Specialist in nieuwbouw

Om een goed beeld te krijgen welke vloer het beste in welke ruimte past, is het belangrijk om goed te inventariseren wat er in de betreffende ruimte gaat gebeuren. Gezien onze specialisatie en ervaring zijn we zelf al bekend met een groot aantal situaties. Na het realiseren van meer dan 100 slachthallen, snijzalen en koelcellen, weten we in grote lijnen wel wat hier gaat gebeuren en met welke machines we te maken hebben. Gezien ons grote aantal referenties weet u dat u in de vlees, zuivel, groente, vis, logistiek en veel andere industrieën met een partij in zee gaat die al veel ervaring heeft in soortgelijke situaties.

Bekijk onze nieuwbouw referenties om te zien welke totaaloplossingen uw collega’s door ons hebben laten realiseren.

Hendrik Ruys directeur Ruys Groep

Vloeroplossing op maat voor uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Hendrik Ruys, directeur Ruys Groep