Ga naar content

Ruys Vloeren heeft in opdracht van BouwVast Urk bij de uitbreiding van Noordzee International zo'n 1.100 m² aan groene Ucrete vloeren gelegd, inclusief een betonnen afschotvloer en PU Gietvloer. 

Ruys Vloeren is met regelmaat te vinden bij Noordzee International. Het relatief jonge bedrijf streeft naar duurzaamheid en innovatie. Ze zijn een van de grootste visexporteurs op Italië. Bij de uitbreiding van de locatie op Urk heeft Ruys Vloeren meegedacht in het proces en advies gegeven voor de beste vloeroplossing. 

Ucrete vloeren in de visindustrie
De keuze voor Ucrete vloeren was voor Noordzee International simpel: ze hadden er al goede ervaringen mee. Omdat de vloer een hoge mate van chemische bestendigheid heeft, is deze vloer een zeer geschikte vloeroplossing voor de visindustrie. De Ucrete vloeren zijn namelijk goed bestand tegen de agressieve zoutoplossing waar veelal mee wordt gewerkt. Om een plasvrije vloer te garanderen werd als allereerst de koelcel, de expeditieruimte, de hygiëne sluis en de opslagruimte voorzien van een betonnen vloer op afschot. 

Projectdetails

Opdrachtgever: BouwVast B.V.
Eindgebruiker: Noordzee International B.V.
Plaats: Urk
Vloeroppervlak: 1.028 m²
Opleveringsjaar: 2022

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete DP vloer, PU Gietvloer 

Lees meer over ons werk in deze sector Vis
Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

De beste bedrijfsvloer voor uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons. 
Hein Steeman, algemeen manager De Bedrijfsvloer

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.