Ga naar content
DR Flexjoint: een vloeiende vloerovergang DR Flexjoint resultaat

DR Flexjoint

DR Flexjoint is specialist in vloeiende vloerovergangen. Met de Flexjoint komt een eind aan die hobbel over de voeg en die beschadigde dilatatie. De Flexjoint is een duurzame, elastisch blijvende vloerovergang die een volledig vlak oppervlak realiseert en tegelijkertijd vloeistofdicht, slijtvast én bestand tegen schimmels en chemicaliën is. 

NIEUW: DE FOOD FLEXJOINT

Speciaal voor de voedingsindustrie biedt de Food Flexjoint een permanente, duurzame en ecologische vloeroplossing aan, voor een vloer zonder scheuren!

Voor vloeiende vloerovergangen

Minimale hinder
Onze Flexjoint vloerovergang is binnen 1 werkdag te realiseren. Dankzij onze speciale werkwijze, unieke materialen en uithardingsmethode is de vloeiende overgang binnen 1 uur na de laatste arbeidsgang alweer gebruiksklaar. Een vloeroplossing met minimale downtime!
Oplossing groot vloerprobleem
Beschadigingen aan en rond voegen, vloerovergangen of dilataties na meerdere jaren intensief gebruik: het is het meest voorkomende vloerenprobleem. DR Flexjoint verhelpt het probleem door een scheuroverbruggende, naadloze vloerovergang te creëren. De vloeroplossing voor jarenlang onbelemmerd gebruik.
Bij de bron aanpakken
In veel magazijnen en de levensmiddelenindustrie zorgen de bestaande vloerovergangen voor schokken, trillingen en geluidsoverlast met als gevolg een onnodige belasting van mens en materieel. De vloeiende vloerovergangen van DR Flexjoint zijn trillings- en geluidsabsorberend, voedselveilig en hygiënisch waarmee u voldoet aan de Arbowet en de Europese Richtlijn 2002/44/EG om blootstelling aan mechanische trillingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Compleet advies
Tijdens een adviesgesprek is een efficiënte vloeroplossing met minimale downtime het uitgangspunt. De specialisten van DR Flexjoint komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en de bestaande situatie te bekijken. Alle logistieke bewegingen worden met u doorgenomen zodat een vloeroplossing op maat wordt geboden en u kosten aan reparaties en materieel wordt bespaard.

Benieuwd hoe DR Flexjoint werkt?

Bekijk de video hoe DR Flexjoint binnen één dag een traditionele voegovergang met een Flexjoint vervangt die onder normale omstandigheden na 1 uur na de laatste arbeidsgang alweer in gebruik kan worden genomen!

De werkwijze van DR Flexjoint
De beschadigde voeg wordt ingezaagd en verwijderd en rondom de plaats van de verwijderde dilatatie verdiept. Vervolgens wordt een primer aangebracht en een speciale vloeibare gietmassa die onder UV-licht snel uitgehard.  Zelfs bij temperaturen tot -20° kan de reparatie worden uitgevoerd. Na de uitharding wordt de vloerovergang opgeruwd en met een coating afgewerkt.  
 

Speciale voordelen van de Flexjoint

De DR Flexjoint vloerovergang heeft veel meer voordelen dan een traditionele dilatatievoeg. Onze vloeiende overgang hecht perfect aan de andere vloeroppervlakken, waardoor een naadloze maar toch ook blijvend elastische overgang ontstaat. DR Flexjoint absorbeert geluid en trillingen, beschermt tegen scheurvorming en is bovendien warmte- en weersbestendig. Onze materialen hebben een unieke samenstelling, die voorkomen dat micro-organismen aan de vloerovergang kunnen hechten, waardoor de Flexjoint voedselveilig is. Ook is de Flexjoint voeg vloeistofdicht.

Vraag ons gerust vrijblijvend naar een maatwerkoplossing voor uw vloer.

We hebben al vele meters vloer van de Ruys Groep liggen. En nu hebben we ook voor de Flexjoint vloerovergang gekozen: deze vloeiende overgang is een duurzame oplossing en perfect voor de plaatsen waar dag in dag uit de vloeren zwaar belast en intensief gebruikt worden.
Frank Hagmolen, Chef Technische Dienst bij Huuskes B.V.
De Flexjoint vloervoeg lost uw logistiek probleem op!

De Flexjoint past overal!

Het realiseren van een vloeiende vloerovergang is specialistenwerk: daarom heeft DR Flexjoint een speciaal team die de vloeiende vloerovergang snel, vakkundig en gedegen kan toepassen. In logistieke centra en parkeergarages zijn deze naadloze vloerovergangen natuurlijk een must. Maar ook in de zware industrie, bij de verwerking van levensmiddelen én in ruimtes waar traditionele voegen het al snel af laten weten, is de Flexjoint een passende vloeroplossing. 

Deze klanten kozen al voor de DR Flexjoint

logo Huuskes
logo J.A. ter Maten B.V.
logo Scania
logo Bonfait
logo Plaza Foods

Neem contact op

Een vrijblijvend adviesgesprek, offerte op maat of meer informatie? Neem contact op met Arno Dohmen
Arno Dohmen, directeur DR Flexjoint | vestigingsmanager Ruys Euregio