Ga naar content
Ucrete bedrijfsvloer Colruyt MARGIA GRANIET Ucrete bedrijfsvloer Floru Ucrete bedrijfsvloer Colruyt

MR Vloeren

Bent u opzoek naar een hoogwaardige bedrijfsvloer in België? Dan is MR Vloeren de ideale partner om dit voor u te verzorgen. Wij hebben door jarenlange ervaring niet alleen veel kennis van de markt in België, maar weten ook hoe wij het leggen van een nieuwe vloer in de voedingsmiddelen industrie of zware industrie aan moeten pakken.

Kwalitatieve industrievloeren in België

Industrievloeren in België
MR Vloeren is onderdeel van de Ruys Groep, die sinds 1974 hoogwaardige bedrijfsvloeren realiseren. Dit betekent dat wij te allen tijde de expertise én ervaring in huis hebben om uw bedrijfsvloer in België op maat te realiseren.
Kwaliteit
Wij verzorgen unieke totaaloplossingen passend aan uw onderneming. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van hoogwaardige vloersystemen. Deze worden voornamelijk in de voedingsindustrie en zware industrie toegepast vanwege de hoge bestendigheid tegen optredende belastingen.
Van A tot Z
Door al vanaf het beginstadium mee te denken, de prestatie-eisen in kaart te brengen en praktische oplossingen aan te dragen, zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze vakspecialisten bekijken uw productieprocessen uitvoerig en leveren complete en correcte adviezen op maat.
Totaaloplossing
MR Vloeren is de ideale partner wanneer u op zoek bent naar een passende totaaloplossing voor kwalitatieve, foodsafe RVS afwatering en RVS wandbescherming, met bijpassend afschot.

Wij zijn op zoek naar een werfleider

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een werfleider voor de regio Groot Gent (Gent/Sint Niklaas/Brugge)
Industrievloer voor de zware industrie

De voorbereidingen die MR Vloeren treft

De bedrijfsvloer is een van de meest belangrijke onderdelen van een industrieel gebouw. De vloer dient veilig, hygiënisch én duurzaam te zijn, zodat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk worden gehinderd en zo veel mogelijk worden geoptimaliseerd. Om deze reden voeren wij vooraf een uitgebreid onderzoek uit om een industrievloer op maat te realiseren. Tijdens dit onderzoek bekijken wij de productieprocessen uitvoerig, brengen wij de prestatie-eisen van de vloer in kaart en brengen wij een passend advies uit. Dit voorstel beschrijft de meest hygiënische, veilige en praktische vloer in uw situatie en is volledig afgestemd op uw wensen en eisen, zodat onnodige kosten worden voorkomen. Wij zorgen ervoor dat u trots kunt zijn op uw nieuwe vloer en dat deze jarenlang meegaat!

Bedrijfsvloer Vis industrie

Een vloeroplossing voor elke branche

In het gehele proces van het verleggen van een nieuwe (industrie)vloer geldt dat wij te allen tijde meedenken met u als klant. MR Vloeren is een partner waar u op kunt vertrouwen. Wij hanteren een oplossingsgerichte aanpak en nemen uw zorgen uit handen tijdens het gehele bouwproces van A tot Z. Wij zijn actief in zeer diverse branches en bieden voor elke branche een passende oplossing. 

Industrievloer werkwijze

De werkwijze van MR Vloeren 

Nadat wij ons voorstel voor de op maat gemaakte bedrijfsvloer aan u hebben voorgelegd, stopt onze dienstverlening natuurlijk niet. Wij bieden niet alleen deskundig advies in het voortraject, MR Vloeren biedt ook totaaloplossingen, zoals maatwerk industrievloeren voor nieuwbouw, sloop- en freeswerkzaamheden. MR Vloeren is tevens actief in de voedselverwerkingsindustrie. 

De voedselverwerkende industrie is een van de hoogst gekwalificeerde markten op het gebied van voedselveiligheid. Een hygiënische en bacteriologische vloer is extreem van belang. Een goede afwatering is een van de factoren die hiervoor aan de basis staan. Om deze reden bieden wij ook RVS wandbescherming en RVS afwatering. Onze RVS wandbescherming draagt bij aan een hygiënische werkomgeving, doordat bacteriën of vuil zich niet kan ophopen in verborgen groeven of naden. Daarnaast zorgt het voor extra veiligheid bij gebruik van heftrucks, palletwagens en andere vervoersmiddelen door de extreme sterkte van de wandbescherming. Mede hierdoor zijn wij al jarenlang een erkend expert in zowel de zware industrie als in de voedingsmiddelen industrie van België. 

Een greep uit onze referenties

logo Group of Butchers
logo GoodLife foods
Jean-Claude de Maaijer zaakvoerder MR Vloeren

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie. 
Jean-Claude de Maaijer, zaakvoerder MR Vloeren