Ga naar content

Bij Floru bvba in Erembodegem-Aalst, heeft MR Vloeren in heel korte tijd ruim 600 m² vloer vervangen in de productieruimte. De vleeshandel draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. Daarom kozen ze, op basis van de korte uithardingstijd en de productvoordelen voor een Ucrete vloer. 

Sinds 1940 is Vleeshandel Floru bvba in Erembodegem een toonaangevend bedrijf in de vleessector. Het bedrijf steunt op ongeveer 30 ervaren en gemotiveerde medewerkers. Streven naar kwaliteit is deel van het bedrijf: alle processen voldoen aan alle wettelijke voorschriften en bepalingen op het vlak van voedselveiligheid. Floru is bijvoorbeeld de trotse bezitter van de BRC/ACS/CERTUS-certificatie, welke aantoont dat er op een veilige en hygiënische manier vlees wordt verwerkt.

Voedselveilig en minimale downtime
In de productieruimte waren de epoxy vloeren helemaal versleten. MR Vloeren verving die door Ucrete-vloeren en een Ucrete-plint. Die vloer kan perfect beantwoorden aan de specifieke eigenschappen van deze ruimte: lage temperaturen, hoge vochtigheid door het water dat tijdens de reiniging op de vloer ligt, maar zeker ook de voedselveilige en antislip eisen. Door de korte uithardingstijd van dit type vloer kon de productie zeer snel worden hervat. Een absolute must voor Floru om minimale downtime te hebben.

Projectdetails

Branche: vlees 
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Floru bvba
Plaats: Erembodegem-aalst
Vloeroppervlak: 604 m²
Opleveringsjaar: 2021

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete

Onze oude epoxy vloer moest vervangen worden. We kozen onder meer voor de Ucrete vloer, omdat hiermee de gehele vloer op een weekend vernieuwd kon worden
Pascal Floru, Vleeshandel Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Lees meer over ons werk voor deze sector Vlees
Jean-Claude de Maaijer zaakvoerder MR Vloeren

Contacteer ons

Vrijblijvend advies of nood aan meer informatie?
Jean-Claude de Maaijer, zaakvoerder MR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud