Ga naar content
Kunststof bedrijfsvloer Margia Stone bedrijfsvloer Wilthagen Kunststof bedrijfsvloer

Ruys Euregio

Speciaal voor alle bedrijven in de provincie Limburg (Nederland en België), het Belgische Luik en in Duitsland de regio Aachen verzorgt Ruys Euregio bij nieuwbouw én renovatie voor een bijzonder compleet vloerenaanbod, gedegen advies en gestroomlijnd proces. Ruys Euregio kan namelijk álle specialistische bedrijven van de Ruys Groep inzetten om een optimaal presterende vloer te leveren.

Voor iedere situatie dé vloeroplossing

Compleet advies
Door al vanaf het beginstadium mee te denken en praktische oplossingen aan te dragen, zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zowel uw adviseur als de uitvoerende bedrijven hebben een ongeëvenaarde ervaring waar u van profiteert. We geven graag een compleet en correct advies op maat.
Totaalpakket
We kunnen een bijzonder compleet aanbod voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden: van hoogwaardige dekvloeren tot diverse toplagen. Ook afschotvloeren, rvs afwatering en rvs wandbescherming behoren tot de mogelijkheden om een complete oplossing te leveren. Dat geeft een gerust gevoel én zekerheid.
Van A tot Z
U wilt natuurlijk een optimaal presterende vloer; waar iedereen jarenlang zorgeloos ‘over de vloer komt’, maar waarvan niet de complete (ver)bouwplanning overstuur raakt. Daarom denken we mee in minimale downtime, zonder in te leveren op de kwalitatief hoogwaardige afwerking voor jarenlang gebruiksgemak. Wij weten wat werkt en ook wat níet werkt.
Innovatieve werkwijze
Het prachtige aan onze producten is dat ze telkens beter worden! We kiezen voor hoogwaardige producten, werken met de slimste hulpmiddelen en hebben de beste mensen in dienst, die dag in dag uit gaan voor een topresultaat. We hebben zoveel specialisten in huis, dat we garant staan voor een slimme, efficiënte oplossing.
Ruys Vloeren vloerenleggers

De werkwijze van Ruys Euregio

Vanuit het hart van de Euregio denken wij met iedere klant mee om voor elke situatie de beste oplossing en vloersystemen te bieden. Na het uitbrengen van een gedegen advies zal Arno Dohmen er voor zorgen dat vanuit de centrale coördinatie op het hoofdkantoor van de Ruys Groep het juiste team met de benodigde expertise het project kan maken. We bieden een bijzonder compleet aanbod van vloeren, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ons assortiment bestaat uit een breed scala van kunststofvloeren en cementgebonden vloeren.  

Synergie in vloeren expertise

Met behulp van onze expertise, meer dan 45 jaar ervaring en deskundige vloerenleggers zorgen we dat de juiste vloer op de juiste plek komt te liggen. Wij denken mee, voorzien u van een passend advies en realiseren het gehele vloerproces. Bij nieuwbouw of renovatie. En tot en met de gehele vloerafwerking met putten, goten en/of wandbescherming. Ook kunnen we als onderdeel van dit totaalpakket een passend afschotplan inclusief puthoogtes ontwerpen, zodat een plasvrije vloer wordt gegarandeerd. Wij zijn specialist in de volgende sectoren: Vlees, Vis, AGF, Brood & Banket, Zuivel, Dranken & Conserven, Overig food, Zware industrie, Automotive, Datacenters & Parkeergarages.

Vanuit ons kantoor aan de Transportlaan 25 te Geleen bedient Ruys Euregio met veel plezier en expertise de gehele Euregio. U bent van harte welkom om langs te komen. Natuurlijk komt Arno Dohmen ook graag bij u ter plaatse om met u mee te denken, u te adviseren en ons totaalpakket voor een passende vloeroplossing aan te bieden. 

Ruys Vloeren, De Bedrijfsvloer, MR Vloeren, SR Vloeren, Ruys Handelmij en AS Vloerwerken hebben in deze regio al vele vloeren kunnen verzorgen, maar voor klanten is het fijn om één aanspreekpunt te hebben.

Als Ruys Groep weten we de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling. Voor iedere discipline hebben we immers gespecialiseerde vakmensen in dienst die een passende vloeroplossing kunnen bieden.

Onze referenties in het Euregio gebied

logo Group of Butchers

Neem contact op

Bent u gevestigd in de provincie Limburg (NL en BE), Luik (BE) of regio Aachen (DE)?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie 

Arno Dohmen, vestigingsmanager Ruys Euregio