Ga naar content

Ruys is gestart als wegenbouwbedrijf en later uitgegroeid tot specialist in bedrijfsvloeren. De Ruys Groep (1974) is inmiddels toonaangevend in advies en realisatie van efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren. Onze jarenlange ervaring en het continue innovatieproces heeft het totale productaanbod in de tijd sterk vergroot.

De voordelen van onze vloeren zijn ook bekend bij internationale voedselverwerkende bedrijven. Al jaren leveren wij kwalitatieve bedrijfsvloeren in landen zoals België, Duitsland, Amerika, Spanje, Italië en Noord-Afrika. Wij bestaan uit verschillende dochter­bedrijven die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen sector. Onze vestigingen hebben een schat aan kennis en ervaring, die we onderling uitwisselen, zodat we de beste totaaloplossing bieden in verschillende industrieën.

Zo werken wij

Om te bepalen welke vloer het beste in de ruimte past gaan wij graag (op locatie) in gesprek met onze klanten en architecten. Zo krijgen we een goed beeld van het productieproces en de bijhorende wensen en eisen. In ons plan van aanpak beschrijven wij vervolgens niet alleen de optimale vloer per ruimte, maar ook details zoals de locaties van putten, goten, plinten en naadloze vloerovergangen. Tekeningen zijn altijd onderdeel van dit plan.

Wij hebben veel ervaring in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Wij zijn VCA en Halal gecertificeerd en op de hoogte van alle eisen met betrekking tot duurzaam bouwen volgens BREEAM.