Ga naar content

''Voor goede mensen hebben wij altijd werk.''

Dat is de overtuiging van alle bedrijven van de Ruys Groep. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons werk nog beter, slimmer of leuker te doen. Dus als jij denkt hieraan een bijdrage te kunnen leveren, dan nodigen wij je graag uit om jouw ideeën met ons te delen en word je wellicht onderdeel van ons team. Ook als onderstaand niet de vacature staat waar jij naar op zoek bent. 

Onze bedrijven zijn verspreid door Nederland gevestigd. En we werken ook nog eens door heel Nederland en België - zelfs over de hele wereld - dus woon-werk afstand is bij ons een relatief begrip. Onze vestigingen vind je in Apeldoorn, Nieuwendijk, Veenendaal, Geleen, Drachten en Verrebroek (BE).

Welkom in de wereld van de Ruys Groep

Wij zijn een toonaangevend bedrijf en marktleider als het gaat om het realiseren van industriële vloeren in de (natte) voedingsindustrie. Door bij de Ruys Groep te werken, bevind jij je in een werkomgeving waarin elke dag vele meters aan specialistische vloeren worden gemaakt. 

De Ruys Groep bestaat uit meerdere bedrijven waarin elk bedrijf haar eigen vloerspecialisme heeft. Wij bieden vloeroplossingen voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie in diverse branches. Naast cementgebonden, pu-cement en/of kunststof bedrijfsvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in hygiënische oplossingen in RVS wandbescherming en -afwatering. 

Vind jouw toekomst bij de Ruys Groep

Op dit moment staan onderstaande vacatures bij ons open. Wil je graag bij ons komen werken maar staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen? Een open sollicitatie is welkom.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Frank Bekooij directeur Ruys Groep

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten

Neem contact op met Frank en stuur eventueel jouw CV mee. 
Frank Bekooij, directeur Ruys Groep