Ga naar content

                 LEERLING VLOERENLEGGER

Bij ons ga je meteen aan de slag en krijg je van een ervaren collega goede begeleiding om steeds iets meer te kunnen. Vloeren leggen is een echt ambacht; voor je de fijne kneepjes onder de knie hebt, moet je heel wat meters maken. Die gelegenheid krijg je bij de Ruys Groep: wij werken door heel Nederland aan mooie projecten in verschillende industrieën. 

Jouw werkzaamheden
Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Je werkt op heel veel verschillende bouwplaatsen. De ene week is dat een mega groot nieuwbouwproject, een andere week kom je misschien wel bij drie verschillende bedrijven over de vloer voor een renovatieklus. Als leerling vloerenlegger krijg je meteen al veel afwisseling in jouw werk. Je leert materialen te mengen, ondervloeren te leggen, plinten en afschotlagen te maken en de vloer af te werken.

Bij de Ruys Groep werken heel veel zeer ervaren vloerenleggers, die jou graag begeleiden om stap voor stap ook het vak te leren. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van ons bedrijf en onze werkzaamheden. Met kwaliteitsproducten, geavanceerde machines én betrokken collega's zorg je er als team samen voor dat klanten tevreden zijn over onze vloeroplossingen.

Jouw koelbox
Natuurlijk komt je met een goed gevulde koelbox voor een lekkere lunch naar je werk, maar daarnaast zien we graag dat jij:

  • Gemotiveerd bent om een vak te leren;
  • Handig bent en graag je handen uit je mouwen steekt;
  • Een vroege vogel bent, of in elk geval op tijd je bed uit springt om met je collega's mee te rijden;
  • Het leuk vindt om telken op andere plekken te werken en er rekening mee houdt om op wisselende tijden weer thuis te komen.

Ons aanbod
Hard werken wordt bij ons zeker beloond. Wij geven jou een leer-werkovereenkomst, waarbij je vier dagen per week werkt en gemiddeld 1 dag in de week naar school gaat. En je krijgt gewoon 5 dagen conform de cao Afbouw betaald! Verder bieden wij:

  • Werkend leren met een goede begeleiding, met fulltime werk voor een langere tijd;
  • Werk waarbij je talenten volop worden benut;
  • De mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien;
  • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkwerk;
  • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken (boven de 21 jaar);
  • Salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en leerbereidheid en conform CAO.

Bij jou in de buurt
Vanuit een passie voor vloeren en liefde voor het vak houden wij alle bedrijven van de Ruys Groep met ons team draaiende. Naast onze vestigingen in Apeldoorn, Nieuwendijk en Verrebroek (België) zijn er ook opstapplaatsen in Eindhoven en Zwolle, dus er is vast wel een bedrijf - of ploeg - die bij jou in de buurt is. 

Kom jij bij ons werken?
Laat het ons snel weten als je enthousiast bent. Een CV stellen we op prijs, maar nog belangrijker vinden we jouw persoonlijkheid en motivatie om bij ons te komen werken. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Frank Bekooij directeur Ruys Groep

Leuk je te ontmoeten

Wat fijn dat je interesse hebt! Frank gaat graag met je in gesprek
Frank Bekooij, directeur Ruys Groep