Ga naar content

Voor het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Almere kregen we de opdracht om maar liefst 7.000 m2 maatwerk vloeroplossingen te leveren. Ook voor dit omvangrijke project koos bouwbedrijf Vrolijk weer voor een samenwerking met SR Vloeren. 

Vloeroplossingen dragen bij aan BREAAM OUTSTANDING
Door geen aardgas te gebruiken en circa 7000 zonnepanelen op het dak te plaatsen, wordt in het nieuwe pand zo’n 1.250 ton aan CO2 uitstoot bespaard. Daarnaast wordt in het distributiecentrum 100% groene stroom gebruikt en al het opgevangen regenwater wordt hergebruikt voor de toiletten en de beregening van de groenvoorziening. Duurzaam bouwen is de norm voor Lidl. Het nieuwe distributiecentrum in Almere voldoet aan de hoogste BREEAM eisen: 5 sterren 'outstanding'. We zijn trots daar met onze duurzame vloeroplossingen aan bijgedragen te hebben.

Slijtvast, naadloos en eenvoudig reinigbaar
SR Vloeren heeft er epoxy gietvloeren gemaakt. Dit is een thermohardende kunststof vloer die naadloos aangebracht kan worden op een bestaande draagvloer. Epoxy vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen. Ook de aangebrachte coatingvloeren en markeringen  zijn slijtvast, mechanisch belastbaar en snel aan te brengen.

Projectdetails

Branche: distributie & opslag
Dienst: nieuwbouw 

Opdrachtgever: bouwbedrijf Vrolijk 
Architect: FKG Architecten
Plaats: Almere
Vloeroppervlak: 7000 m²
Opleveringsjaar: 2021

Producten
Bedrijfsvloer: coating vloer, gietvloer en markering

Lees meer over ons werk in deze sector Distributie & Opslag

De beste bedrijfsvloer voor uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.