Ga naar content

Het nieuwe bedrijfspand van Jonker & Schut werd door De Bedrijfsvloer voorzien van meer dan 900 m² epoxy troffelvloeren. Er werd gekozen voor troffelvloeren in blauw, rood en grijs, de herkenbare huisstijl kleuren van de poedervormige zuivelproduct. 

Jonker & Schut Barneveld is een logistiek specialist in de voedingsmiddelenindustrie en levert ook maatwerk oplossingen voor poedervormige zuivelproducten. Alles wat ze doen, willen ze verantwoord doen en leggen zichzelf daarom uitdagende klimaatdoelstellingen op. Maatschappelijk verantwoord zijn is een belamgrijke pijler van deze specialistische onderneming. 

Troffelvloeren in de huisstijl kleuren 
De Bedrijfsvloer verzorgde in drie fases de afwerking van de betonvloeren voor de nieuwbouw van het bedrijfspand. In de productieruimte, verpakkingsruimte, de vulruimte en MER- ruimte werd een expoxy troffelvloer gelegd. Ook heeft De Bedrijfsvloer in deze ruimtes de machinepoten ondersabeld. De troffelvloeren werden afgewerkt met een epoxy holplint tegen een rvs plintprofiel. Daarnaast kregen de vloeren van de algemene ruimtes, waaronder het kantoor, de vergaderzaal, kantine, gangen en sanitaire ruimtes) de bekende bedrijfskleuren van Jonker & Schut: blauw, rood en grijs.

Project details

Branche: distributie & opslag 
Dienst: nieuwbouw 

Opdrachtgever: J & S Vastgoed B.V. 
Eindgebruiker: Jonker & Schut
Architect: architectenbureau D.B.L. Lunteren B.V. 
Plaats: Barneveld 
Vloeroppervlak: 910 m²
Opleveringsjaar: 2022

Producten
Bedrijfsvloer: Troffelvloer, gietvloer
 

Lees meer over ons werk in deze sector Distributie & Opslag
Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

De beste bedrijfsvloer voor uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Hein Steeman, algemeen manager De Bedrijfsvloer