Ga naar content
Vorige Nieuw! de Food Flexjoint
Volgende Artikel klantcase: Jimmy's Popcorn

De Ruys Groep vertegenwoordigt met ingang van 1 november in Nederland de unieke prefab stootbanden van PolySto, Europees marktleider opet het gebied van hygiënische stootbescherming. PolySto en Ruys bekrachtigden recent hun partnerschap met een gezamenlijke ondertekening van de afspraken.

Het unieke assortiment van PolySto is opgenomen in het productaanbod van RS Maatwerk, onderdeel van de Ruys Groep. RS Maatwerk levert reeds RVS putten en goten, als ook de in het werk gelaste stootbanden van roestvrijstaal. Met de uitbreiding van de PolySto prefab stootbanden kan de Ruys Groep nu op elk project maatwerk bieden. 

Met de gesloten overeenkomst verzorgt de Ruys Groep nu exclusieve vertegenwoordiging van de PolySto stootbanden en wandbescherming in Nederland. Jan Kelder, die ruim 20 jaar ervaring heeft met het monteren en adviseren over de juiste PolySto producten, is onderdeel geworden van de Ruys Groep, waarmee de expertise op het gebied van hygiënische en prefab stootbescherming geborgd wordt. De nieuwe productmanager kan uiteraard geraadpleegd worden voor advies en aankoop van het PolySto assortiment in Nederland.

De prefab stootbanden van PolySto zijn er in RVS, in beton en in CleanRock uitvoering. Natuurlijk zijn de diverse stootbanden er in verschillende maten, hoeken en eindstukken. Ook HygiSeal is toegevoegd aan het assortiment, waarmee voegen op een innovatieve wijze chemisch kunnen worden gelast en schimmelvorming in kitnaden tot het verleden behoort!

Via RS Maatwerk biedt de Ruys Groep nu een zeer hygiënische en duurzame totaaloplossing voor wandbescherming. RS Maatwerk verzorgt de levering van de PolySto stootbanden en alle bedrijven van de Ruys Groep kunnen ook zorgdragen voor vakkundige plaatsing. 

Ondertekening contract PolySto & Ruys Groep
V.l.n.r.: Gert Siekmans - directeur RS Maatwerk, Jan Kelder - productmanager stootbanden Ruys Groep, Jasper de Jaeger - CEO PolySto en Hendrik Ruys - DGA Ruys Groep bij de ondertekening van het partnerschap om PolySto stootbanden in Nederland door RS Maatwerk te laten vertegenwoordigen.
Medewerker placeholder

Meer informatie?

Neem contact op met Jan Kelder
Vorige Nieuw! de Food Flexjoint
Volgende Artikel klantcase: Jimmy's Popcorn