Ga naar content
Vorige Ruys Groep nieuwe Nederlandse partner PolySto wandbescherming
Volgende Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group

Bij JIMMY's popcorn is DR Flexjoint onlangs geweest om het probleem van twee vloerovergangen op te lossen. Het aanbrengen van de Food Flexjoint, de vloerdilatatie werd binnen één werkdag gerealiseerd. Voor de voedingsindustrie is het erg belangrijk dat dit snel en in minimale tijd wordt gerealiseerd, zodat de werkzaamheden niet te lang stil liggen. 

Bijna iedere vloer heeft een dilatatievoeg. Deze vloervoeg geeft de noodzakelijke ruimte voor krimp en uitzet. Traditionele vloervoegen gaan na verloop van tijd door intensieve en zware belasting helaas toch 'scheurvorming' vertonen: langs de randen brokkelen kleine stukjes langzaam af. Door de Flexjoint, een vloeiende vloerovergang zonder zaagsnede of profiel, kan dit veelvoorkomende probleem duurzaam worden opgelost. 

Speciaal voor de voedingsindustrie is nu de FOOD FLEXJOINT ontwikkeld. Met unieke materialen heeft DR Flexjoint (onderdeel van de Ruys Groep) een Flexjoint ontwikkeld die onder uitdagende omstandigheden in de voedselverwerkende industrie toepasbaar is.

Frank Visser van Jimmy's Popcorn zegt het volgende: ''Het lijkt erop dat dit een blijvende oplossing is. De vorige reperaties waren steeds na drie weken weer kapotgereden door onze pompwagens. Nu blijft de substantie goed heel, er zijn geen vuilophopingen en we krijgen geen opmerkingen bij audits.'' 

Het hele artikel is te lezen via Voedingsindustrie: Veiligheid, Duurzaamheid en Innovatie (vakbladvoedingsindustrie.nl)

Bron: Vakblad voedingsindustrie door Esther van der Lelie 

Vorige Ruys Groep nieuwe Nederlandse partner PolySto wandbescherming
Volgende Ruys Groep treedt toe tot de Cold Care Group