Ga naar content

De bestaande antislip vloer bij Adri & Zoon was aan vervanging toe. Daarnaast liet de capiciteit van de afvoergoot te wensen over. Wij hebben niet alleen een exact passende vloeroplossing geboden, maar de antislip vloer ook in zeer korte tijd opgeleverd. Wil jij weten hoe wij dit hebben gerealiseerd? Lees dan verder. 

Alweer een antislip vloer voor de visverwerking
Door de opdrachtgever Adri & Zoon werd ons gevraagd de vloer van de expeditieruimte te renoveren. Deze is niet alleen in de gewenste oppervlaktestructuur uitgevoerd, maar sluit aan op de activiteiten die op de vloer plaatsvinden. De renovatievloer is namelijk bestand tegen organische afvalstoffen, heftruckverkeer, het schuiven van kratten en dagelijkse reiniging met hogedruk.

Advies: Ucrete BC4 en nieuwe RVS goot 
Om de gewenste hoeveelheid afvalwater te kunnen afvoeren, is aangeraden de sleufgoot te vervangen door een nieuwe, bredere RVS goot. Als vloersysteem is de Ucrete DP10 BC4 vloer voorgesteld. Deze antislip vloer biedt buitengewone weerstand tegen organische belasting, zware impact en hoge temperaturen. De renovatievloer is daarnaast dicht en ondoorlatend, eenvoudig te reinigen en kent een lange levensduur.

Productdetails

Branche: vis 
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Adri & Zoon onroerend goed B.V. 
Plaats: Yerseke
Vloeroppervlak: 200 m²
Opleveringsjaar: 2021

Producten
Bedrijfvloer: Ucrete DP10 BC4

Snelle oplevering antislip vloer 
Van het verwijderen van de bestaande vloerafwerking, het inzagen, plaatsen en stellen van de nieuwe goot tot aan de oplevering van de renovatievloer. Dit project hebben wij binnen 4 dagen van begin tot eind opgeleverd. 

 • Leveren en plaatsen nieuwe afwatering 29,5 meter 
  Wij zijn gestart met het inzagen van de vloersectie langs de bestaande goot met een breedte van 30 cm en diepte van 15 cm. Vervolgens zijn de goot, de bestaande vloerafwerking en het beton met pneumatisch hakken verwijderd. Daarna is de pakgoot (dubbele kraag met 2 afvoerputten met stankslot) en een zeefmand) geplaatst en de sleuf rondom de nieuwe afwatering aangeheeld. 
   
 • Voorbereidingen 688 m2 renovatievloer 
  Met intensief stofvrij kogelstralen is een juist hechtvlak voor de applicatie van de nieuwe vloerafwerking Ucrete DP10 BC4 verkregen. Het randwerk is opgeruwd door stofarm diamantschuren. Voorafgaand aan de applicatie van de antislip vloer, zijn de benodigde verankeringssleuven ingezaagd. 
   
 • Applicatie Ucrete DP10 BC4 vloer 
  De Ucrete DP10 BC4 is een drielaags vloersysteem. Wij zijn gestart met de applicatie van de BaseCoat in een dikte van 4 mm. Voor doorharding is deze ingestrooid met een ovengedroogd kwartszand MasterTop F5. Dit is in feite de antislip vloer. Na droging is de overtollige filler verwijderd en de laatste laag van de renovatievloer aangebracht; de Ucrete DP Topcoat.
Lees meer over ons werk in deze sectorr Vis

De beste bedrijfsvloer voor uw renovatieroject?

Wilt u meer weten over onze gegarandeerde kwaliteit? Of eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.
Edwin Slingerland, directeur Ruys Groep

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.