Ga naar content

Het nieuwe pand van BerryWorld in Made is voorzien van twee verschillende soorten vloeren. In de productieruimte is 11.000 m2 aan Ucrete vloer aangebracht in drie verschillende kleuren. Daarnaast zijn er in de kantoren 2.400 m2 aan Gietvloer geplaatst en de productieruimtes zijn onder handen genomen. 

Dit zuurbestendige en voor opslag en verwerking van zacht fruit ideale vloersysteem is in de enorme expeditieruimte in 3 kleuren Ucrete uitgevoerd. De 3 kleuren Ucrete hebben elk een andere betekenis in de expeditieruimte van Berryworld in Made. Op de groene Ucrete komen de pallets te staan, is de grijze Ucrete vloer bestemd voor het laden van lossen en markeert het blauw de wandelpaden. Die visuele duidelijkheid bevordert zowel de veiligheid van het personeel als de efficiency van de bedrijfsprocessen. 

Ideaal voor voedingsindustrie
Alle Ucrete vloeren beschikken over het “Indoor Air Comfort Gold Label”. De emissiewaarden zijn zeer laag zodat voedingsmiddelen niet worden aangetast. Ucrete MF kan rechtstreeks op 7 dagen oud beton worden geplaatst en na 24 uur in gebruik worden genomen wat het zeer geschikt maakt voor renovatie projecten. 

BREEAM Outstanding 
Het distributiecentrum van BerryWorld is 16.000 m2 groot waarvan maar liefst 12.000 m2 voor de ontvangst, verwerking en distributie van frambozen, aardbeien, bramen en blauwe bessen. Het hypermoderne pand is BREEAM Outstanding gecertificeerd. Naast duurzaamheid was ook efficiëncy insteek bij de nieuwbouw; een zo optimaal mogelijke productiestroom realiseren waarbij het product onder de meest ideale omstandigheden wordt verwerkt. Zowel het toegepaste vloersysteem als de in 3 kleuren Ucrete MF aangebrachte belijning dragen hier aan bij.

Projectdetails

Branche: AGF
Dienst: nieuwbouw 

Opdrachtgever: BerryWorld 
Aanvrager: Beekers Holding B.V. 
Plaats: Made
Vloeroppervlak: 13.400 m²
Opleveringsjaar: 2020

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete en Gietvloer
Wandbescherming: RVS Stootbanden 

"Niet alleen de samenwerking met de opdrachtgever en onze leverancier MBCC Master Builders Solutions heeft bijgedragen aan het uitstekende resultaat, ook bleek weer eens hoe goed onze teams op elkaar zijn ingespeeld. Want juist bij projecten van een dergelijke omvang is ervaring, kwaliteitsbesef en teamwork essentieel om de kwaliteit te leveren waar wij voor staan."
Edwin Slingerland, directeur van SR Vloeren
Snel naar AGF
BREEAM logo
Met een score van 88,69% is dit nieuwbouwproject in 2021 BREEAM Outstanding gecertificeerd.

De beste bedrijfsvloer voor uw nieuwbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.