Ga naar content

In opdracht van AAArchitecten werden bij IQuarters Rosalyn Amsterdam meerdere PU Gietvloeren gemaakt. Groot voordeel volgens de architect is dat de Ruys Groep niet alleen hoogwaardige vloeren maakt, maar ook van tevoren goed adviseert en meedenkt in het proces. 

LAB Amsterdam biedt een breed scala aan wetenschappelijke en betrouwbare gezondheids- en welzijnsoplossingen. Hiervoor ontwikkelen, certificeren, produceren en vermarkten zij innovatieve diagnostische tests en diensten, die mensen inzicht geven in hun gezondheid en welzijn. Zowel voor thuisgebruik als professionele toepassingen.

Waarom een PU Gietvloer?
AAArchitecten heeft meerdere verdiepingen van het bedrijfsgebouw gerenoveerd. In de kantoren, het laboratorium en de gangzones werden PU Gietvloeren in drie verschillende kleuren gemaakt. De vloeren zijn in 3 a 4 grote ruimtes aangebracht en na uitharding is de verdieping afgebouwd met tussenwanden, kozijnen, deuren, elektra etc. Op advies van De Bedrijfsvloer werd voor polyurethaan kunststof vloeren gekozen, omdat deze scheuren in de onderliggende bedrijfsvloer als het ware iets kunnen overbruggen. 

Projectdetails

Branche: utiliteit
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: AAArchitecten B.V.
Architect: AAArchitecten B.V.
Eindgebruiker: MeiraGTx
Plaats: Amsterdam
Vloeroppervlak: 650 m²
Opleveringsjaar: 2021

Producten
Bedrijfsvloer: Gietvloer

Prettig dat we geadviseerd werden: niet alleen in tijd en plaats en wat de boel gaat kosten, maar ook hoe de vloer opgebouwd moet worden.
Bart Steenkamer, architect AAArchitecten
Gietvloer LAB Amsterdam
Gietvloer LAB Amsterdam
Gietvloer LAB Amsterdam
Gietvloer LAB Amsterdam
Bekijk meer van ons werk voor deze sector Utiliteit
Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

Een passende bedrijfsvloer voor uw bedrijfsruimte?

neem vrijblijvend contact met ons op
Hein Steeman
Meer van ons werk zien?
Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud