Ga naar content

Bij de uitbreiding van Dolphin Metal Separation in Harderwijk heeft Ruys Vloeren, onderdeel van de Ruys Groep, in opdracht van Nerbenta ruim 3.900 m2 aan KORODUR KOROTAN dekvloeren mogen verleggen in de verzamel- c.a. sorteerhal. Deze pantservloer is bij uitstek geschikt voor zeer zware mechanische belasting.

Zware metaalmixen schuiven over de vloer
Dolphin Metal Separation is Europawijd één van de meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van aankoop en verwerking van alle non-ferro restmaterialen. Het bedrijf leent zich als essentiële intermediair tussen onder andere afvalenergiecentrales, shredders en allerhande eindverwerkers t.b.v. de recycling van reststoffen. De focus ligt hierbij op aluminium, roestvast staal en de zwaar metaalmix (koper, messing en zink). Het bedrijf maakt van restmateriaal een hoogwaardig beginproduct voor de automobielindustrie, smelterijen en andere eindverwerkers.

Onverwoestbare pantservloer
De diverse metalen die in de te renoveren verzamel- en sorteerhal van Dolphin liggen opgeslagen worden middels shovels over de grond verschoven naar de verschillende sorteerbakken. Hierdoor hebben de vloeren een zeer zware mechanische belasting te verduren. Daarom adviseerden we de KORODUR KOROTAN dekvloer, want deze pantservloer is bestand tegen zeer zware belasting. Bovendien is het met dit type vloer mogelijk zeer snel te renoveren. Dolphin kan langdurig op een zeer hoogwaardige pantseroverlaging van ca. 10mm dik alle metalen verschuiven en verwerken. Ook enorm zware shovelbakken kunnen moeiteloos zonder schade over deze vloer worden geschoven.

Projectdetails

Branche: zware industrie
Dienst: nieuwbouw

Opdrachtgever: Nerbenta B.V. 
Plaats: Harderwijk
Vloeroppervlak: 3.911 m2
Opleveringsjaar: 2019

Producten
Bedrijfsvloer: KORODUR KOROTAN

Industrievloer voor de zware industrie
Industrievloer voor de zware industrie
Industrievloer voor de zware industrie
Lees meer over ons werk in deze sector Zware industrie

De beste bedrijfsvloer voor uw project?

neem vrijblijvend contact met ons op
Melten Altena

Meer van ons werk zien?
Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud