Ga naar content
Bij de nieuwbouw van familieslachterij Hoff werd door alle partijen goed samengewerkt. Ruys Vloeren en De Bedrijfsvloer, beide onderdeel van de Ruys Groep, verzorgden bijna 1.000 m2 aan plasvrije vloeren in de slagerij en de vloeren in de sanitaire ruimtes.

Slagerij G. Hoff heeft in 2019 een nieuwbouw slachterij laten realiseren waar o.a. rundvee en varkens worden geslacht en verwerkt die bij vaste boeren uit de regio worden geselecteerd. Hierdoor vermindert stress door het transport en bepaalt Slagerij G. Hoff zijn eigen kwaliteit. In een kleine 30 jaar heeft dit familiebedrijf de nodige groei ervaren en met het zicht op de toekomst werd deze nieuwbouw gerealiseerd. 

Ruys Vloeren heeft hiervoor een MARGIA graniet en een MARGIA Stone dekvloer mogen leveren en aanbrengen. De MARGIA granietvloer is uitgevoerd in de kleur grijs-wit en de MARGIA Stone in de kleur antraciet. De vloer is slijtvast en meer dan 20 jaar bestand tegen invloeden van vorkheftrucks, karren, kratten en palletwagens. Beide vloeren kregen afschot, 144 meter aan Ruys RVS Stootbanden en tien stuks industriële RVS Putten, om een plasvrije vloer te kunnen garanderen. Hiermee zijn de vloeren erg stootvast en hebben zij een lange levensduur, geheel volgens de wensen van eigenaar Gertjan Hoff zelf. In de sanitaire ruimtes van de slagerij heeft De Bedrijfsvloer de kunststof gietvloeren verzorgd. De gietvloeren zijn voorzien van een flake voor een speels esthetisch effect. 

Projectdetails

Branche: vlees
Dienst: nieuwbouw

Opdrachtgever: G.J. Hoff Onroerend Goed B.V.
Architect: Slagerij G. Hoff
Plaats: Hardenberg
Vloeroppervlak: 997 m²
Opleveringsjaar: 2019

Producten
Bedrijfsvloer: MARGIA GRANIET, MARGIA STONE, Gietvloer
Wandbescherming: Ruys RVS Stootbanden 
Afwatering: RVS Putten

We zijn bij Ruys Vloeren terecht gekomen door referenties uit de markt. Bij Ruys krijg je een veilige vloer voor je mensen, met een lange levensduur en stootvast.
Gertjan Hoff, Slagerij Hoff
Margia Graniet bedrijfsvloer Slagerij Hoff
Margia Graniet bedrijfsvloer Slagerij Hoff
Margia Graniet bedrijfsvloer Slagerij Hoff
Industriële bedrijfsvloer vlees
Margia Graniet bedrijfsvloer Slagerij Hoff
Lees meer over ons werk in deze sector Vlees

De beste bedrijfsvloer voor uw project?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Melten Altena

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud