Ga naar content
In 2012, 2013 en 2015 maakten Ruys Vloeren en De Bedrijfsvloer al verschillende vloeren bij Pluimveeslachterij C. van Miert in Breukelen. Opnieuw werden we gevraagd mee te denken in een vloeroplossing voor de slijtage en beschadigingen van enkele traditionele dilataties in de ontvangsthal. Renovatie specialisten SR Vloeren en DR Flexjoint, eveneens onderdeel van de Ruys Groep, losten het vloerprobleem op door ca. 60 strekkende meter Flexjoint te maken.

Pluimveeslachterij C. van Miert in Breukelen heeft samen met de zusterlocatie Mieki in Hunsel een slachtcapaciteit van 850.000 kuikens per week. Door de intensieve, zware belasting van de vloeren in de ontvangstruimte en gang waren de traditioneel aangebrachte vloerdilataties beschadigd. Ruys Groep werd gevraagd om een snelle, duurzame oplossing, zodat de slachtcapaciteit op de locatie zo kort mogelijk werd verstoord.

De vloeiende vloerovergang
In opdracht van SR Vloeren maakte DR Flexjoint bij elkaar 60 strekkende meters aan vloeiende vloerovergangen. De beschadigde vloerovergangen werden verwijderd en de vloerdelen werden over een breedte van 30 cm uitgefreesd, zodat een elastische, naadloze voegmassa aangebracht kon worden. Met een versnel drogingsproces kan deze dezelfde dag nog worden geslepen en worden voorzien van een coating, waardoor binnen een werkdag de normale logistiek en productie weer kunnen worden voortgezet.
DR Flexjoint vloerovergang van Miert

Projectdetails

Branche: vlees
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Pluimveeslachterij C. van Miert B.V.
Plaats: Breukelen
Vloeroppervlak: 60 strekkende meter
Opleveringsjaar: 2022

Producten
Flexjoint

DR Flexjoint vloerovergang van Miert
DR Flexjoint vloerovergang van Miert
DR Flexjoint vloerovergang van Miert
DR Flexjoint vloerovergang van Miert
Lees meer over ons werk voor deze sector Vlees

De beste vloerovergang voor uw renovatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Arno Dohmen, DR Flexjoint

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in onderhoud, renovatie en onderhoud