Ga naar content

Fruity Pack is een bedrijf dat op een duurzame en veelal ambachtelijke wijze fruitsalads en halffabricaten voor hotels, zorginstellingen, bakkerijen, supermarkten, scholen en cateraars maakt. Hier is een Ucrete vloer met RVS goot opgeleverd. Deze sluit naadloos aan bij de bedrijfsporcessen in de AGF industrie. 

Afgestemd op de bedrijfsprocessen en passend bij de wet-en regelgeving voor de AGF-industrie,hebben we geadviseerd de productieruimte te voorzien van een nieuwe betonvloer op afschot, een RVS goot en een Ucrete DP10 BC4 vloer. Deze behoort tot de Ucrete DP vloersystemen die met verschillende laagdiktes en oppervlakteprofielen leverbaar zijn. Deze vloersystemen zijn bestand zijn tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C, impact en chemicaliën wat ze zeer geschikt maakt voor o.a. de voedingsindustrie.

De vloer is antislip uitgevoerd, vraagt weinig onderhoud en kan makkelijk gereinigd worden. De vloer is op afschot geplaatst waardoor plasvorming achterwege blijft. Zowel de Ucrete vloer als RVS goot voldoen aan de hoogste HACCP-normeringen en weerstaan chemische, thermische en mechanische impact. 

Projectdetails

Branche: AGF 
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Fruity Pack B.V. 
Plaats: Rotterdam 
Vloeroppervlak: ca. 1.000m²
Opleveringsjaar: 2020 

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete DP10 BC4 
Afwatering: RVS goten

Ucrete DP10 BC4
De Ucrete DP10 BC4 antislipvloer beschikt over het "Indoor Air Comfort Gold Label" en is bestand tegen zware impact en agressieve chemicaliën zoals azijnzuur, melkzuur, oliezuur, citroenzuur, methanol en diverse minerale oliën, zouten en anorganische zuren.

Producten aanleg vloer AGF industrie

  • RVS goot (2 x 18 m1) en en RVS putten
  • SRCem staalvezel versterkte betonmix
  • Ucrete DP antislip vloer met DP10 structuur en blauwe Ucrete Topcoat

Vloer op afschot, RVS goot en Ucrete vloer
Achtereenvolgens zijn de RVS goten gesteld, is het leidingwerk aangebracht en is dit aangesloten op de afvoergoten. Vervolgens is 359 m² staalvezel versterkte SRCem betonmix gestort en op afschot gebracht. Deze nieuwe druklaag is met stofarm kogelstralen opgeruwd en van verankeringsgroeven voorzien om de juiste hechting voor de Ucrete vloer te verkrijgen. Na het aanbrengen van de Ucrete Basecoat, is deze ingezand voor het verkrijgen van de antislip laag. Tot slot is een Ucrete Topcoat in de kleur blauw aangebracht.

Lees meer over ons werk in deze sector AGF

Renovatie vloer voor uw bedrijfspand?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.