Ga naar content

Voor DiversPack, expert in verpakken en versnijden van kaas, hebben wij renovatie vloeren opgeleverd. De productielocatie in Woerden is uitgebreid met het aangrenzende pand. Na onze renovatie in het bestaande pand voldoen ook deze vloeren aan de hoogste hygiënische vereisten van de voedingsindustrie. Daarnaast is het toegepaste vloersysteem zowel organisch, thermisch en mechanisch zwaar te belasten. Een voor DiversPack passende en vooral duurzame vloeroplossing.

Complete renovatie van vloeren

Voor DiversPack hebben we de volledige renovatie van de vloeren ter hand genomen. Voorafgaand aan het plaatsen van het vloersysteem, hebben we leidingwerk ten behoeve van de nieuwe afwatering aangebracht. Hiertoe is de constructievloer geopend, zijn de leidingen geplaatst, bijbehorende putten en goten gesteld en is de vloer vervolgens weer opgebouwd. Ter voorkoming van plasvorming zijn de nodige vloeren op afschot naar de nieuwe goten geplaatst. Pas na deze omvangrijke renovatie van de vloeren, kon het nieuwe vloersysteem worden gelegd. 

Ucrete voor DiversPack

Gezien de kaasproductie van DiversPack hebben wij het Ucrete DP vloersysteem geadviseerd. Deze pu cement vloer is bestand tegen organische zuren, dierlijke vetten en groot aantal agressieve chemicaliën. De vloerafwerking voldoet aan de hygiënische vereisten voor het dagelijks versnijden, portioneren en verpakken van kaas. Ook zijn de renovatie vloeren mechanisch zwaar te belasten en worden vloeistoffen tot 70°C en hoge en lage temperaturen weerstaan.

Productdetails

Branche: zuivel 
Dienst: nieuwbouw 

Opdrachtgever: DiversPack B.V. 
Plaats: Woerden 
Vloeroppervlak:  ca. 1.500 m²
Opleveringsjaar: 2022

Bedrijfsvloer: Ucrete DP en Ucrete MF

Perfect voor de voedingsindustrie

Ucrete omvat een range vloersystemen waarmee we naadloos kunnen inspelen op specifieke eisen en omstandigheden. De met “Indoor Air Comfort Gold Label” gecertificeerde vloeren zijn dicht en ondoorlatend; ideaal voor de voedingsindustrie. Kenmerkend voor het assortiment Ucrete vloeren is de lange levensduur, de hoge weerstand tegen chemicaliën, impact en thermische schokken.

Hygiënische plinten

Aansluitend op de vloerafwerking zijn hygiënische plinten aangebracht. Vuilophoping wordt voorkomen, reiniging en schoonmaak is makkelijker, en de ondervloer is beschermd tegen insijpeling van vloeistoffen. De plinten zijn afgewerkt met Ucrete RG in dezelfde kleur als de renovatie vloeren. Deze mortel biedt, net zoals de Ucrete MF, een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand.

Kleurrijke afwerkingen

De renovatie vloeren bij DiversPack zijn afgewerkt met Ucrete DP in de kleur blauw en Ucrete MF in de kleur grijs. Nagenoeg alle Ucrete vloeren zijn in verschillende kleuren leverbaar waaronder: créme, groen, groenbruin, rood, grijs, blauw, geel en oranje.

Werkwijze

Wij beginnen elk renovatieproject met een uitgebreide inspectie van de bestaande vloer. We controleren op scheuren, losliggende gedeeltes, de staat van de plinten en o.a. de aansluiting op fundaties. Ook de betonconstructie en het eventuele afwateringssysteem hebben onze volledige aandacht. Op basis van die inspectie, gecombineerd met de aan de renovatie vloeren gestelde eisen, wensen en functionaliteiten, kunnen we gericht adviseren over de juiste oplossing en aanpak. 

Lees meer over ons werk in deze sector Zuivel

Renovatie vloer voor uw bedrijfspand?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.