Ga naar content

Bij Floru bvba te Erembodegem-aalst heeft MR Vloeren, onderdeel van de Ruys Groep, in zeer korte tijd ruim 600 m2 vloer in de productieruimte vervangen. Bij deze vleeshandel staat voedselveiligheid hoog in het vaandel. Zowel vanwege de korte uithardingstijd droogtijd als vanwege de productvoordelen werd gekozen voor een Ucrete vloer. 

Sinds 1940 is Vleeshandel Floru bvba te Erembodegem een toonaangevend bedrijf in de vleessector. Het bedrijf steunt op ongeveer 30 ervaren en gemotiveerde medewerkers, bij wie kwaliteit en het streven naar perfectie hoog in het vaandel staan. Alle processen voldoen aan alle wettelijke voorschriften en bepalingen op het vlak van voedselveiligheid. Floru is de trotse bezitter van de BRC/ACS/CERTUS-certificatie, welke aantoont dat er op een veilige en hygiënische manier vlees wordt verwerkt.

Voedselveilig en minimale downtime
In de productieruimte heeft MR Vloeren de versleten epoxy vloeren vervangen voor Ucrete vloeren en een Ucrete plint. De lage temperaturen in de ruimte, vochtigheid door het water dat tijdens de reiniging op de vloer ligt, maar zeker ook de voedselveilige en antislip eisen, maken dat een Ucrete vloer de voorkeur had. Door de korte uithardingstijd van dit type vloer kon de productie zeer snel worden hervat. Een absolute must voor Floru om minimale downtime te hebben.

Projectdetails

Branche: vlees 
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Floru bvba
Plaats: Erembodegem-aalst
Vloeroppervlak: 604 m²
Opleveringsjaar: 2021

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete

Onze oude epoxy vloer moest vervangen worden. We kozen onder meer voor de Ucrete vloer, omdat hiermee de gehele vloer op een weekend vernieuwd kon worden.
Pascal Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Ucrete bedrijfsvloer Floru
Lees meer over ons werk voor deze sector Vlees
Jean-Claude de Maaijer zaakvoerder MR Vloeren

De beste bedrijfsvloer voor uw renovatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Jean-Claude de Maaijer, zaakvoerder MR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.