Ga naar content

Wie naar zijn klanten luistert weet dat renovatie veel vaker gaat voorkomen en dat hier “tijd is geld” een belangrijk aspect is. In productieruimtes moeten renovaties vaak onder vochtige omstandigheden, met een beperkte uitvoeringstijd en beperkte diktes gerealiseerd worden. Maar, de kwaliteit mag niet beperkt zijn, die moet gewoon goed zijn. Hiervoor brengt Ruys, na jaren van testen, de MARGIA CRETE vloer.

De vloer combineert de sterkte en antislip kwaliteiten van de MARGIA GRANIET vloer en de vochtongevoeligheid, geringe laagdikte en een korte uithardingstijd (maximaal 24 uur) van een polyurethaan-cement vloer. Tevens is de MARGIA CRETE thermisch en chemisch resistent.

MARGIA CRETE bedrijfsvloer

EIGENSCHAPPEN

  • naadloos
  • antislip
  • bestand tegen chemicaliën 
  • bestand tegen extreme temperaturen
  • zeer slijtvast
  • vochtongevoelig
  • eenvoudige schoonmaak
  • geringe vloerdikte (4 or 6 mm)
  • korte uithardingstijd
  • mechanisch zwaar belastbaar
MARGIA CRETE bedrijfsvloer

Uitstraling MARGIA CRETE

De MARGIA CRETE vloer heeft de uitstraling van de MARGIA GRANIET vloer die veel in de vleesproductiebedrijven wordt gemaakt. Echter, nu wordt deze met een fijner granietkorrel gemaakt en wordt het geen 40- 50 mm dikke cementgebonden vloer maar een ca. 4 of 6 mm dikke polurethaancement vloer.  De MARGIA CRETE kan in een kort tijdbestek worden verlegd en in gebruik worden genomen.

In combinatie met een afschotvloer 

Indien een goede afwatering vereist is, kan de MARGIA CRETE industrievloer eventueel worden verlegd op een nieuwe, met staalvezel versterkte, betonnen afschotlaag. Deze wordt door ons zelf verlegd en afgewerkt onder 1% afschot waardoor wij een plasvrije vloer garanderen. In combinatie met bijvoorbeeld RVS afwatering en een RVS stootband, waarbij de schuine kant hetzelfde wordt afgewerkt als de vloer, heeft u een uitstekende oplossing die aan alle HACCP, USDA, EC en BCE eisen voldoet.

MARGIA CRETE bedrijfsvloer
MARGIA CRETE bedrijfsvloer
MARGIA CRETE bedrijfsvloer

MARGIA CRETE XL versie

Onlangs is er door ons een nieuwe versie van de MARGIA CRETE vloer ontwikkeld: de MARGIA CRETE XL versie. Deze lijkt qua uitstraling op de Ruys MARGIA GRANIET vloer en is ook geschikt voor een snelle vloerrenovatie. Waar de standaard MARGIA CRETE versie wordt ingestrooid met de 0,5-1,0 mm granietkorrel wordt de XL versie ingestrooid met een grovere 1,0-3,0 mm granietkorrel. Hierdoor biedt deze XL versie meer antislip.
Lodewijk Beringen

Meer informatie of advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op 
Lodewijk Beringen, commerciële binnendienst

Bekijk alle vloeren