Ga naar content
Vorige Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!
Volgende Odette en haar team halen indrukwekkende sponsoropbrengst op voor Alzheimer Nederland

Al meer dan 20 jaar werken wij samen met Huuskes, de koploper op het gebied van eten en drinken in de zorg- en cateringsector en dat doen ze met succes: ‘’We groeien continu, ‘’ aldus Frank Hagmolen, chef technische dienst. ‘’Lopend door het pand kun je niet zien welke vloeren 20 jaar oud, en welke 2 jaar oud zijn. Ze blijven mooi en functioneel.’’

Bij Huuskes zijn er door ons verschillende soorten industriële vloeren gelegd. ‘’Vloeren waar vlees wordt verwerkt moeten een goede antislip hebben omdat ze vaak nat zijn. Daarvoor is de MARGIA GRANIET vloer heel geschikt. Die ligt ook hier, bij Huuskes. De Margia Stone is toegepast daar waar veel transport is: bij koelcellen, expeditie en order picking. Deze vloer is goed bestand tegen intensief verkeer, schuivende belasting en dagelijkse belasting en dagelijkse reiniging.’’ Bij renovatie past Ruys vooral de Ucrete vloer toe. “Deze is bestand tegen hoge en lage temperaturen en sterke zuren, maar bovenal zeer snel in gebruik te nemen. Dat maakt hem ideaal voor deze branche. De productie moet immers doorgaan.”

Bij Huuskes zien we daarnaast ook de MARGIA CRETE renovatievloer, die eigenschappen van de MARGIA GRANIET en Ucrete combineert. In de toiletten en kleedruimtes liggen kunststof troffel- en gietvloeren.

De beste oplossing
Ruys groep streeft altijd naar het vinden van de beste oplossing. Frank is tevreden over de vloeren van Ruys. “Ze gaan lang mee. Is er een reparatie nodig, dan vindt men het geen probleem om in het weekend terug te komen, zodat we op maandag gewoon weer kunnen draaien. Ze denken graag en goed met ons mee.” Hendrik: “We kijken naar wat er in de ruimte wordt verwerkt, welke processen er plaatsvinden en wat de belasting is. Zo komen we tot de beste vloeroplossing.” Behalve het vloertype zijn ook het afschot en de stootbanden belangrijk.

Op korte termijn staat er weer een gesprek gepland tussen Ruys en Huuskes: er wordt alweer nagedacht over uitbreiding. “We zijn een samenwerking aangegaan met Chef Culinar,” aldus Frank.

Het hele artikel is te lezen via Huuskes werkt al 20 jaar succesvol samen met Ruys Vloeren (vakbladvoedingsindustrie.nl)

Bron: Vakblad Voedingsindustrie door Naomi Heidinga 

Vloeroplossing op maat?

Melten Altena, commercieel manager Ruys Groep
Vorige Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!
Volgende Odette en haar team halen indrukwekkende sponsoropbrengst op voor Alzheimer Nederland