Ga naar content
Vorige Een vloer en de essentie van hechting
Volgende Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!

Afgelopen jaar hebben wij tijdens de feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van SR Vloeren geld opgehaald voor het gezinshuis 'Terug naar de toekomst'.

Wij geloven sterk in het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het tonen van maatschappelijke betrokkenheid. Wij willen niet alleen binnen onze branche hiermee bezig zijn maar ook daar buiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in plaats van een gift te krijgen een gift te geven aan de maatschappij. Van daaruit is het idee ontstaan om de feestelijke opening te koppelen aan een lokaal doel wat werd gevonden in het gezinshuis 'Terug naar de Toekomst' uit Woudrichem. Dit gezinshuis biedt specialistische jeugdhulp aan binnen een gezond gezinssysteem. Een inzamelingsactie onder de gasten werd gestart en een aantal bewoners van dit huis waren ook aanwezig bij de opening. 

Met het totaalbedrag hebben wij in overleg kleurrijke hangmatten met een therapeutische functie aangeschaft voor de bewoners van het gezinshuis. Vorige week hebben wij deze hangmatten persoonlijk overhandigt aan het gezinshuis. 

Wij willen alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage en betrokkenheid. Samen maken wij het verschil en daar zijn wij trots op! 
 

Vorige Een vloer en de essentie van hechting
Volgende Ruys Groep verwelkomt nieuwe collega!