Ga naar content
kunststof vloer kantine Ucrete bedrijfsvloer AGF van Gelder Kunststof bedrijfsvloer kunststof vloer zwembad

De Bedrijfsvloer

De specialist in functionele en esthetische kunststof gebonden bedrijfsvloeren.

De specialisatie van de Bedrijfsvloer

(Esthetische) kunststofvloeren
Kunststof bedrijfsvloeren voor uw bedrijf, de publieke sector of de industrie. De Bedrijfsvloer is onderdeel van de Ruys Groep en is al meer dan 20 jaar werkzaam op het gebied van vloerafwerkingen in de zakelijke markt.
Specialisatie
Wij van de Bedrijfsvloer hebben ons volledig gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof vloeren. Deze giet-, troffel- en coatingvloeren versterken en ondersteunen de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten.
Optimaliseren van (productie)processen
Een bedrijfsvloer moet uw bedrijfsvoering ondersteunen, zowel in efficiëntie als in gebruiksgemak en duurzaamheid. De bedrijfsvloer moet ervoor zorgen dat (productie)processen doorgang kunnen vinden zonder problemen. Dit doen wij in sectoren die zich in zeer uiteenlopende categorieën bevinden.
Onderzoekende rol
Doormiddel van vooraf onderzoek worden de eisen waar de vloer aan moet voldoen in kaart gebracht, luisteren wij naar de wensen en behoefte van de klant en stellen wij een zo compleet mogelijke analyse op om de juiste vloer op de juist plek te realiseren!

De geschikte bedrijfsvloer

De Bedrijfsvloer is specialist in het aanbrengen van (esthetische) kunststof vloeren in zeer uiteenlopende industrieën. Voordat wij u een vloer aanbevelen, inventariseren wij de verwachte belasting van de vloer. Waar wordt de (productie)ruimte voor gebruikt? Welke processen vinden hier plaats? Wat mag de bedrijfsvloer ongeveer kosten? Dit zijn een aantal vragen die wij onze klanten stellen om een zo compleet mogelijke analyse te realiseren. De kunststofvloeren van de Bedrijfsvloeren kunnen zowel in gladde- als antslipuitvoering en in legio kleuren worden aangebracht voor een esthetische look naar wens.


kunststof vloer drukkerij
kunststof vloer auto showroom

De kunststof vloer in diverse sectoren 

  • (Auto)garages: de Bedrijfsvloer verzorgt garagevloeren die bestand zijn tegen olie, benzine en weekmakers in autobanden. De speciale coating die in de vloeren verwerkt is zorgt ervoor dat de kunststof vloer voldoende bescherming biedt tegen deze vloeistoffen.
  • Parkeergarages: de vloer in parkeergarages moet zeer sterk zijn, aangezien deze flink belast wordt door draaiende wielen, optrekken en remmen en de weekmakers uit banden, dooizout en olie. Wij realiseren al voor meer dan 20 jaar dit soort bedrijfsvloeren en kunnen naar wens voor de gehele belijning en signalering op de vloer zorgen.
  • Drukkerijen: de bedrijfsvloer in een drukkerij heeft vaak te maken met chemische belasting door de oliën en het vet dat op de vloer terechtkomt. Daarnaast moet de vloer antislip én makkelijk reinigbaar zijn voor de veiligheid van de medewerkers. Een vloeistofdichte vloer is ook vaak een eis. Wij hebben al vele samenwerkingen afgesloten met toonaangevende opdrachtgevers in deze industrie. 
  • Scholen: op scholen speelt esthetica en het uiterlijk van de vloer een belangrijke rol en moet de vloer bestand zijn tegen veel loopverkeer én makkelijk schoon te maken. De EP en PU gietvloeren zijn zeer geschikt voor scholen, doordat ze in vrijwel elke kleur leverbaar zijn en bestand zijn tegen het vele loopverkeer.
  • Kantoren: in kantoren vindt er behalve van loop- en klein rollend verkeer weinig belasting aan de bedrijfsvloer plaats. Een esthetische vloer is daarentegen wel ontzettend belangrijk. Met de oneindige mogelijkheden op het gebied van kleuren en kleurcombinaties die de Bedrijfsvloer aanbiedt, kunnen onze klanten een gietvloer samenstellen die perfect past bij het totaal plaatje dat u met het kantoor wilt uitstralen.
Gietvloer bedrijfsvloer
Kunststof bedrijfsvloer
  • Horeca: in restaurants zelf is een compleet andere vloer nodig dan bijvoorbeeld in de keuken. Daarom biedt de Bedrijfsvloer de mogelijkheid om deze vloeren met elkaar te combineren. In de horeca is voedselveiligheid ook ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij onze vloeren aan met passende wandbescherming en afwatering, zodat al deze vloeren voldoen aan de HACCP-eisen en andere wet- en regelgevinden.
  • Recreatie: denk hierbij aan kantines, kleedruimtes, sportscholen of sanitaire ruimtes. In al deze gevallen kunnen wij een passende vloer voorzien die bijvoorbeeld slijtvast, antislip, flexibel en esthetisch is. 
  • Industrie: De Bedrijfsvloer kan met haar kunststofvloeren veel bedrijfsruimtes van een kunststofvloer voorzien. Een stofvrije vloerafwerking voor de logistieke sector en een technische ruimte of het esthetisch verfraaien van transportgangen en kantines bij bedrijven. Een vloertoepassingen in deze verschillende ruimtes zijn ons niet onbekend.  
  • Winkels: een PU gietvloer is uitermate geschikt in winkelbedrijven, doordat het een echte blikvanger, gemakkelijk te onderhouden en scherp qua prijs is. U heeft een ruime keuze uit kleuren, het toevoegen van vlokken en creëren van de betonlook.
  • Ziekenhuisvloeren: de belasting van de vloer in een ziekenhuis is vrij licht, aangezien hier vooral licht rollend verkeer en loopverkeer plaatsvindt. Een geluidsarme én hygiënische vloer hebben daarentegen prioriteit bij het plaatsen van de geschikte vloer in een ziekenhuis. Bacteriën mogen geen kans krijgen om de veiligheid van personeel en patiënten in gevaar te brengen.De vloeren van de Bedrijfsvloer voldoen aan al deze eisen. 

Een greep uit onze referenties

logo Elburg Foods
logo Euroma
logo Het Urker Zalmhuys
logo Yellow Chips
logo VDL
logo Remkes
logo Verstegen
logo Van Loon Group
logo Huuskes
logo Esro Food Group
logo Nieuwenhuijse
logo Compaxo
logo ArtEZ
logo Pali Group
logo Smeets
logo Renolit
logo Koppejannoten
logo Scania
logo Volvo
logo Innocent
logo Westfort Vleesproducten
logo Group of Butchers
logo Cor Voet B.V.
logo Trivium Packaging
logo Ruitenberg
logo LambWeston
logo VanDrie Group
logo Smit & Zoon
logo Van Rooi Meat
logo van Melik
logo Bakkerij Bacu
Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie.

Hein Steeman, algemeen manager De Bedrijfsvloer