Ga naar content
De Gietvloer is uitvoerbaar in verschillende mogelijkheden. Van Epoxy tot PU en eventueel esthetisch verfraaid met gekleurde vlokken. Een ideale kunststofvloer voor de algemene werkruimtes in uw bedrijfspand. We beginnen altijd met een uitgebreide inspectie van de ondergrond. Is deze strak genoeg, dan is egaliseren niet noodzakelijk. Vervolgens wordt de zandcement of beton dekvloer aangebracht en tot in detail geschuurd of gestraald. Met één of twee schraaplagen maken we de vloer geheel strak en glad. Tot slot wordt, afhankelijk van de gietvloer van uw keuze, het PU gietmengsel evenredig aangebracht en geëgaliseerd of worden meerdere lagen epoxy hars aangebracht.

Polyurethaan gietvloer

De PU gietvloer (polyurethaan gietvloer) is een kunststofgebonden naadloze gietvloer waar handmatig vlokken worden ingestrooid. Deze vloer kan probleemloos en snel over de meeste ondergronden aangebracht orden en is leverbaar in vele RAL-kleuren. De toplaag bestaat uit transparant en hard materiaal. Dit maakt deze bedrijfsvloer niet alleen zeer slijtvast, maar ook vloeistofdicht en makkelijk te onderhouden. De tweede laag is gemaakt van hoog elastisch instelbaar materiaal en zorgt ervoor dat de vloer mee kan werken met natuurlijke bewegingen van de ondergrond; een must voor het tegengaan van scheurvorming. De instelbare slipvastheid maakt onze PU gietvloer ook een ideale oplossing voor natte ruimtes.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is een thermohardende kunststof vloer die naadloos aangebracht kan worden op een bestaande draagvloer. In de basis is een epoxy gietvloer nog harder dan een PU gietvloer. Epoxy vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen. Omdat epoxy zich goed laat vermengen met kleur, is het ook de ideale kunststof vloeroplossing als kleurtonen krachtiger over moeten komen. De vloer is chemicaliënbestendig tegen onder andere olie, benzine en dooizout. De hoge slijtvastheid en vloeistofdichtheid zorgen ervoor dat epoxy gietvloeren ook ideaal zijn als industrievloer. Onze epoxy gietvloer heeft onbegrensde mogelijkheden qua kleur en is daarmee een esthetische toevoeging in iedere bedrijfsruimte. De chemische bestendigde eigenschappen maken deze vloer uitermate geschikt voor werkplaatsen, magazijnen en fabrieken. Door de hoge vloeistofdichtheid en het feit dat epoxy vloeren makkelijk te onderhouden zijn hebben we deze oplossing ook veelvuldig toegepast als afwerking voor sanitaire ruimtes.

Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

Vloeroplossing op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons. 
Hein Steeman, algemeen manager De Bedrijfsvloer

Bekijk alle vloeren