Ga naar content
Gietvloer bedrijfsvloer AGF Berryworld Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep Gietvloer bedrijfsvloer AGF Berryworld

SR Vloeren

De specialist op het gebied van kwalitatieve complete vloerrenovaties in een zo kort mogelijk tijdsbestek. 

Hoogste kwaliteit in vloerrenovaties

Topkwaliteit gegarandeerd
Bij SR Vloeren kiezen wij er zeer bewust voor om alleen te werken met producten en materialen die uitblinken in duurzaamheid, kwaliteit, gebruiksgemak en verwerkingssnelheid. Deze producten zijn gecertificeerd door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met nationale en/of internationale vereisten.
Minimale downtime
De keuze voor materialen van topkwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk, omdat het bijdraagt aan onze kracht: snelheid én kwaliteit bij uw vloerrenovatie. De vloer wordt in een zo kort mogelijke tijdsbestek gelegd en de processen lopen naadloos in elkaar over waardoor u zo weinig mogelijk hinder ervaart.
Vloerrenovaties op maat
Ons productgamma is onderling complementair. Om deze reden kunnen wij bij SR Vloeren te allen tijde vloerrenovaties op maat bieden en zijn onze vloeroplossingen bestand tegen de hoogste chemische, thermische en mechanische belastingen.
Adviserende rol
De vloeroplossingen die SR Vloeren biedt lopen uiteen van robuuste industrievloeren tot functionele bedrijfsvloeren. Een breed gamma dat op maat kan worden toegespitst op de specifieke eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Neem voor een inspectie op locatie contact met ons op. Dan kunnen we u ter plekke adviseren over de juiste oplossing voor een snelle en effectieve vloer renovatie.

Tijd en geld besparen met SR Vloeren 

Tijdens een vloerrenovatie liggen de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers stil. Daarom hebben wij ons verder gericht op het minimaliseren van de downtime van het bedrijf waar de vloerrenovatie wordt uitgevoerd. Een vloerrenovatie heeft verschillende fases: het afbreken en storten van een betonvloer, het uitzagen en afstellen van RVS afvoergoten, het plaatsen van een vloer op afschot en het aanbrengen van een zwaar belastbare industriële vloer. SR Vloeren zorgt ervoor dat deze processen naadloos in elkaar overlopen. 

Bij uw vloerrenovatie combineren wij onze ervaring en materiaalkeuze met onderscheidende innovaties, technieken en aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder ervaart tijdens onze vloerrenovatie. Zo kunt u weer snel aan de slag op uw nieuwe vloer én bespaart u kosten op uw renovatievloer!


Industriële bedrijfsvloer AGF

De werkwijze van SR Vloeren

SR Vloeren is onderdeel van de Ruys Groep. Daarom weten wij de kracht van deze solide organisatie te combineren met een flexibele en klantgerichte instelling. Wij werken met meerdere teams die zeer goed op elkaar zijn ingespeeld en zeer ervaren zijn in vloerrenovaties. Dit leidt ertoe dat wij niet alleen de vloerrenovatie zeer efficiënt uitvoeren, maar ook snel kunnen inspelen op calamiteiten.

Wij hebben al prachtige resultaten mogen behalen bij diverse, zeer toonaangevende opdrachtgevers uit industrie, food en bedrijfsleven. Wij bieden onze klanten vloeroplossingen die aansluiten op hun specifieke bedrijfsomstandigheden. Om deze reden bieden wij de garantie van een duurzame relatie met u! 

Sloopwerkzaamheden bedrijfsvloer

SR Vloeren: vloerrenovaties van A tot Z

SR Vloeren is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van complete vloerrenovaties in de branches industrie, food en het bedrijfsleven. Van slopen en frezen tot het installeren van nieuwe afwatering of stootbanden: SR Vloeren levert het totaalpakket. Wij zorgen ervoor dat de doorlooptijd zo kort mogelijk is, waardoor de bedrijfsprocessen zo min mogelijk worden gehinderd en u als klant van A tot Z wordt ontzorgd. Dit geldt van advies tot oplevering, op zowel de korte als lange termijn en voor elke renovatievloer.

Een greep uit onze referenties

logo Visser chocolade
logo Roodenrijs
logo Innocent
logo van de Brug
logo GoodLife foods
logo Group of Butchers
logo Bonfait
lgo Two Chefs Brewing
logo Verstegen
logo Pepsico
logo Ozgazi
logo Simons

Neem contact op voor uw vloerrenovatie

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie 
Edwin Slingerland, directeur Ruys Groep