Ga naar content

Jo Herbots Meat Products heeft in 2018 een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. De Ruys Groep is vanaf het beginstadium betrokken geweest bij het project dat door Sonar Architecten ontworpen is.

Circa 2.260 m² aan productie, koelcellen en expeditie is voorzien van de bloedbestendige MARGIA GRANIET vloer. Tevens zijn er ca. 70 rvs putten geleverd in diverse afmetingen en een keukengoot. Door het aanbrengen van een afschotlaag op de constructieve vloer is een voedselveilige werkomgeving gerealiseerd. Vanwege het vele verkeer van karren, heftrucks, pompwagens en het gebruik van pallets heeft Ruys Vloeren ten behoeve van de wandbescherming ca. 900 m¹ aan RVS Stootbanden gemonteerd en geïnstalleerd.

Nieuwbouw Jo Herbots

Vloertoepassing:

MARGIA GRANIET

Antislip, Antistatisch, Bloedbestendig, Duurzaam, Eiwitbestendig, Hoge druksterkte, Lange levensduur, Milieuvriendelijk, Naadloos, Slijtvast, Stootvast, Voedselveilig, Vetzuurbestendig, Vloeistofdicht

De MARGIA GRANIET vloer is vanwege haar exclusieve en zeer sterke eigenschappen de ideale industrievloer in voedselverwerkende ruimtes waar antislip belangrijk is

MARGIA-GRANIET vleesfabriek
RVS stootband in de voedselindustrie

Projectdetails
Branche: vlees
Dienst: nieuwbouw

Opdrachtgever: Jo Herbots Meat Products
Architect: Sonar Architecten
Plaats: Sint-Truiden (BE)
Vloeroppervlak: 2260 m²
Opleveringsjaar: 2018

Producten
Bedrijfsvloer: MARGIA GRANIET
Wandbescherming: Ruys RVS Stootbanden 
Afwatering: RVS Putten

Projectdetails

Projectdetails
Branche: vlees
Dienst: nieuwbouw

Opdrachtgever: Jo Herbots Meat Products
Architect: Sonar Architecten
Plaats: Sint-Truiden (BE)
Vloeroppervlak: 2260 m²
Opleveringsjaar: 2018

Producten
Bedrijfsvloer: MARGIA GRANIET
Wandbescherming: Ruys RVS Stootbanden 
Afwatering: RVS Putten