Ga naar content

We kijken met plezier terug op het renoveren van de productievloeren bij Hessing Supervers. Het is namelijk altijd weer bijzonder om met een vaste opdrachtgever samen te werken. Hessing Supervers weet uit ervaring dat we de hoogste kwaliteit in renovatievloeren leveren. En dat we snel en oplossingsgericht handelen. Vandaar dat we regelmatig worden ingeschakeld voor renovaties. We zijn trots op dat vertrouwen en trots op het resultaat van het renoveren van elke opgeleverde productievloer.

Hessing Supervers, 7 miljoen verpakkingen per week
Hessing Supervers is in de 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de 3 grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Het familiebedrijf telt ruim 1500 medewerkers, biedt 800 kant-en-klare versproducten en levert zo'n 7 miljoen verpakkingen met superverse groente en fruit per week. Daarvoor heeft Hessing een eigen transportbedrijf en meerdere productielocaties, te weten: Greenport Venlo, Zwaagdijk-Oost, Helmond, Dinteloord, Belfeld, Tacken in Duitsland en Bønnelykken in Denemarken. Op bijna al die locaties hebben wij productievloeren mogen renoveren.

Voorbereiding renoveren productievloeren

Branche: AGF
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Tacken
Plaats: Zwaagdijk-Oost 
Opleveringsjaar: 2022

Bedrijfsvloer: Ucrete 

SR Vloeren gaat bij het renoveren van vloeren niet over 1 nacht ijs. Naast inventarisatie van de belasting van de vloer, alsmede de normeringen, veiligheids- en gebruikerseisen, onderzoeken we de kwaliteit van de bestaande constructie. Zo kunnen we gericht adviseren over de juiste aanpak en afwerking bij vloerrenovatie. Ook bij de te renoveren productievloeren is deze werkwijze gehanteerd.

Hechtsterkte meten
Op de te renoveren vloer zijn proefvlakken aangebracht. Dit om de hechtsterkte te kunnen meten. Uit de meting bleek dat de aanhechtsterkte van de vrijgekomen, cementgebonden betonnen ondergrond voldoende is om de Ucrete vloer te laten hechten.

Kernboring
Ook de kernboring bleek geen bezwaar op te leveren voor het renoveren van de productievloeren. Met een kernboring kan onder andere de porositeit, druktsterkte, carbonatatie, volumieke massa, cementsamenstelling en waterindringing worden achterhaald.

Ucrete DP voor Hessing Supervers 
Ucrete DP vloeren zijn ideaal voor de voedingsindustrie. Het systeem is zowel chemisch, mechanisch als thermisch zwaar te belasten, en tegelijkertijd zeer hygiënisch. Naast een Halal- en HACCP-certificatie, is ook het "Indoor Air Comfort Gold Label" toegekend. De makkelijk te reinigen Ucrete DP antislip vloeren kennen een lage emissie terwijl voedingsmiddelen door de afgewerkte vloer niet worden aangetast. Voor Hessing Supervers is een Ucrete DP10 (oppervlaktestructuur van 45-50 / R11) vloersysteem in een dikte van 4 mm (BC4) opgeleverd. We hebben in meerdere fases diverse productievloeren opgeleverd.

Lees meer over ons werk in deze sector AGF

De beste bedrijfsvloer voor uw renovatieproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.