Ga naar content

Traditionele dilatatievoegen in de vloer vormen regelmatig een probleem. Standaard betonvoegen, maar ook speciale voegprofielen, brokkelen na verloop van tijd af. Hierdoor zijn deze gewone voegen eigenlijk ongeschikt in de voedselindustrie, logistieke sector, par­keergarages, overige productiebedrijven en op plaatsen waar veel verkeer is. Al is het werk nog zo vakkundig gemaakt, er is altijd een voeg die trilling geeft, kans op scheurvorming heeft en voor geluidsoverdracht zorgt.

DR Flexjoint, onderdeel van de Ruys Groep, heeft daarom speciale teams van vakspecialisten die vloeiende vloer­ overgangen maken: naadloos, schokvrij en ook temperatuur­, weers­ en chemisch bestendig. Deze Flexjoint is slijtvast, waterdicht en kan tegen intensieve, zware belasting. En is binnen één werkdag te realiseren!

NIEUW: DE FOOD FLEXJOINT

Speciaal voor de voedingsindustrie biedt de Food Flexjoint een permanente, duurzame en ecologische vloeroplossing aan, voor een vloer zonder scheuren!

Nog meer voordelen van Flexjoint

Onze vloerovergang van DR Flexjoint heeft nog veel meer voordelen dan een traditionele dilatatievoeg. Onze vloeiende overgang hecht perfect aan de andere vloeroppervlakken, waardoor een naadloze maar toch ook blijvend elastische overgang ontstaat. Flexjoint absorbeert geluid en trillingen, beschermt tegen scheurvorming en is bovendien warmte- en weersbestendig. Onze materialen hebben een unieke samenstelling, die voorkomen dat micro-organismen aan de vloerovergang kunnen hechten, waardoor de Flexjoint voedselveilig is. Ook is de Flexjoint voeg vloeistofdicht.
DR Flexjoint vloerovergang van Miert

Het geheim van DR Flexjoint

Door een unieke samenstelling van verschillen­ de kunststoffen en toevoegingen is het ons gelukt om een materiaal te ontwikkelen waar­ mee we een vloerovergang kunnen maken die tegelijkertijd hard en flexibel is. Door de hard­ heid is de naadloze voeg bestand tegen inten­ sief zwaar verkeer. En door de ongekend hoge flexibiliteit kan de voeg krimp en uitzettingen van de aangrenzende betonvloer opvangen zonder dat er een zaagsnede of profiel nodig is.

Door de Flexjoint in uw bedrijf toe te passen, heeft u geen last meer van beschadigingen in de lading en hebben uw interne transport­ middelen een langere levensduur. Met deze vloeiende vloerovergang voldoet u ook aan de Arbowet en de Europese Richtlijn 2002/44/EG om blootstelling aan mechanische trillingen zoveel mogelijk te voorkomen; DR Flexjoint helpt u met een arbovriendelijke toepassing.

Bijzondere eigenschappen van de Flexjoint vloervoeg

  • Een lange levensduur
  • Naadloos
  • Lucht-, water- en vloeistofdicht
  • Vrij van schimmel- en bacterievorming
  • Trillingvrij en geluidsabsorberend bij overrijden
  • Scheurvorming is praktisch onmogelijk
  • Weer-, warmte- en chemisch bestendig
  • Zeer snel te realiseren, minimale downtime
We hebben al vele meters vloer van de Ruys Groep liggen. En nu hebben we ook voor de Flexjoint vloerovergang gekozen: deze vloeiende overgang is een duurzame oplossing en perfect voor de plaatsen waar dag in dag uit de vloeren zwaar belast en intensief gebruikt worden.
Frank Hagmolen, Chef Technische Dienst bij Huuskes B.V.

Neem contact op

Een vrijblijvend adviesgesprek, offerte op maat of meer informatie? Neem contact op met Arno Dohmen
Arno Dohmen, directeur DR Flexjoint | vestigingsmanager Ruys Euregio