Ga naar content
Volgende Vijfsterren verbouwing bij Huhtamaki

Als specialist in het renoveren van vloeren voor de voedingsindustrie, mogen we natuurlijk niet ontbreken in Food locaties Nederland. Zowel Edwin Slingerland als Hendrik Ruys komen in het magazine uitgebreid aan het woord. Centraal staat de synergie van de Ruys Groep en de meerwaarde die opdrachtgevers zowel op de korte als lange termijn geboden wordt.

SR vloeren bied compleet pakket
SR Vloeren, dat tot de Ruys Groep behoort, biedt de complete cyclus: van het ontwerp en de aanleg, via het onderhoud tot en met de renovatie. Dat omvat meer dan alleen de vloeren. Ook een nieuwe betonvloer, putten, afvoergoten, wandbescherming en goten kunnen worden aangebracht. De enorme ervaring in de food sector, het onafhankelijke advies, de snelheid van werken en niet in de laatste plaats de maatwerk vloeroplossingen die worden geboden, maakt de Ruys Groep tot dé partner voor de voedingsindustrie.

Meer informatie
Lees het artikel over de Ruys Groep in het magazine FOOD Locaties Nederland 2021/2022. Naar aanleiding hiervan eens nader kennismaken? Meer weten over de synergie van de Ruys Groep of de expertise van SR Vloeren? Neem gerust contact met ons op.

FOOD locaties Nederland Ruys Groep
Volgende Vijfsterren verbouwing bij Huhtamaki