Ga naar content

Vacature uitvoerder

Uitvoerder

Voor ons uitvoeringsteam zoekt Ruys Vloeren per direct een uitvoerder.

Wat ga je doen
Als uitvoerder draag jij zorg voor de complete uitvoering van (meerdere) projecten, van opdracht tot de oplevering van onze vloeroplossing(en), waarbij je tijdens dit proces nauw contact hebt met alle betrokken partijen zoals leveranciers, applicatieteams, onderaannemers en de klant. Dit kan een groot nieuwbouwproject zijn, maar ook een snelle, korte renovatieklus of reparatiewerkzaamheden.

Je start projecten op en bent aanwezig bij bouw- en planningsvergaderingen. Verder maak je de projectplanning en werkvoorbereiding op waarbij je de benodigde grondstoffen, installatieteams en onderaannemers die noodzakelijk zijn regelt en houdt toezicht op de projectvoortgang en kwaliteit. 

Ter ondersteuning van jouw werkzaamheden werk je met project ondersteunende systemen en stem je de planning af met de collega die de interne planning coördineert. 

Wat bieden wij jou
Je werkt vanuit onze vestiging in Apeldoorn binnen een kleinschalig uitvoeringsteam in een informele werksfeer met enthousiaste en sociale collega's. 

Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden conform CAO Afbouw;
  • Een telefoon, laptop/tablet en auto van de zaak;
  • Korte en open communicatielijnen door een platte organisatiestructuur;
  • Een solide en financieel gezonde werkgever;
  • Een tijdelijk contract met mogelijk perspectief tot een vaste aanstelling.

Wie ben jij
Je bent gedreven en voelt je verantwoordelijk voor het vlot en veilig laten verlopen van jouw projecten die in heel Nederland kunnen plaatsvinden (met af en toe een uitstap naar Duitsland, Luxemburg etc.). Je hebt een hands-on mentaliteit, neemt de verschillende taken snel tot je om deze accuraat uit te voeren en streeft naar tevreden opdrachtgevers en mooie projecten.

Verder neem jij mee:

  • Een afgeronde opleiding (minimaal MBO), bij voorkeur bouwkundig;
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de bouwsector;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel om leiding te geven, als op een gepaste manier te communiceren met onderaannemers en klanten.

Bij ons is er ruimte voor eigen initiatief maar wordt er ook verantwoordelijkheid gevraagd voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden en het stellen van de juiste prioriteiten. 

Wie zijn wij
Ruys Vloeren is een zelfstandige vestiging behorend tot internationaal actieve Ruys Groep als specialist op het vlak van industriële vloersystemen, RVS afwatering en RVS aanrijdbeveiliging in de B2B markt. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en voornamelijk actief in de voedingsmiddelenindustrie maar ook de zware industrie zoals bijvoorbeeld chemie.  

Met vestigingen in Apeldoorn, Veenendaal, Drachten, Nieuwendijk, Geleen en Verrebroek voorziet de Ruys Groep al bijna 50 jaar bedrijven op internationaal niveau van passende vloeroplossingen.

Kom jij bij ons over de vloer?
Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat het ons snel weten en stuur jouw CV met motivatie onder vermelding van 'sollicitatie uitvoerder' ter attentie van Frank Bekooij naar info@ruysgroep.nl of bel naar 055 5335 363. 

Download hier de vacature voor Uitvoerder Ruys Vloeren

Frank Bekooij directeur Ruys Groep

Leuk je te ontmoeten

Wat fijn dat je interesse hebt! Frank gaat graag met je in gesprek
Frank Bekooij, directeur Ruys Groep