Ga naar content

Vacature werfleider

Werfleider

Om de snelle groei van opdrachten en klantenkring te kunnen realiseren en ondersteunen zoeken wij een werfleider voor de regio Groot Gent.

Wat ga je doen
Als werfleider draag jij zorg voor de complete uitvoering van een project, van opdracht tot de oplevering van onze vloeroplossing(en), waarbij je tijdens dit proces nauw (telefonisch)contact hebt met alle betrokken partijen zoals leveranciers, applicatieteams, onderaannemers en de klant.

Je start projecten op en bent aanwezig bij werf- en planningsvergaderingen op de bouw. Verder maak je de projectplanning en werkvoorbereiding op waarbij je de benodigde grondstoffen, installatieteams en onderaannemers die noodzakelijk zijn regelt en houdt toezicht op de projectvoortgang en kwaliteit. Hiervoor houd je ook het magazijn van onze vestiging in Verrebroek bij en overleg je over de voorraad met collega's van de andere Ruys Groep vestigingen. 

Ter ondersteuning van jouw werkzaamheden werk je met een projectadministratiesysteem waar je de communicatie, bestellingen en afspraken registreert en verwerk je de planning in het planningsprogramma. 

Wat bieden wij jou
Je werkt vanuit onze vestiging in Verrebroek binnen een kleinschalig team in een informele werksfeer met enthousiaste en sociale collega's. Samen bouwen we aan het succes van een snel groeiend vloerenbedrijf in een stabiele markt. 

Verder bieden wij jou:

 • Een goede verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden conform pc;
 • Er wordt een bedrijfswagen voorzien voor je verplaatsing van en naar de werf;
 • Korte en open communicatielijnen door een platte organisatiestructuur;
 • Een solide en financieel gezonde werkgever;
 • Een tijdelijk contract met mogelijk perspectief tot een vaste aanstelling;
 • Een kans in een groeiend bedrijf met perspectief om mee te groeien, zowel persoonlijk als met het team;
 • Bij gebleken geschiktheid en voldoende ervaring is er uitzicht om door te groeien naar de functie van projectleider.

Wie ben jij
Je bent gedreven en voelt je verantwoordelijk voor het vlot en veilig laten verlopen van jouw werf in de regio Groot Gent. Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt de verschillende taken snel tot je om deze accuraat uit te voeren.

Je bent nauwkeurig, zelfstandig, waar nodig doortastend en hebt een flinke dosis oplossingsgerichtheid. Verder ben je enthousiast, heb je een proactieve houding, een kijk op mogelijkheden en streef je naar tevreden opdrachtgevers en mooie referentieprojecten.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio ten westen van Antwerpen (Gent/Sint Niklaas/Brugge). 

Verder neem jij mee:

 • Een afgeronde technische opleiding (secundair onderwijs), bij voorkeur bouwkundig;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de bouwsector en vloerbekledingen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kennis van de Franse taal;
 • Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office programma's en een projectadministratie systeem;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel om doeltreffend leiding te geven, als op een gepaste manier te communiceren met onderaannemers en klanten.

Bij ons is er ruimte voor eigen initiatief maar wordt er ook veel verantwoordelijkheid gevraagd voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden en het stellen van de juiste prioriteiten. 

Wie zijn wij
MR Vloeren is een zelfstandige vestiging behorend tot de Ruys Groep en specialist op het vlak van industriële vloersystemen, RVS afwatering en RVS aanrijdbeveiliging in de B2B markt van België. We zijn gevestigd in Verrebroek (nabij Antwerpen) en voornamelijk actief in de voedingsmiddelenindustrie maar ook de zware industrie zoals bijvoorbeeld chemie in de haven van Antwerpen en Gent. 

Met vestigingen in Apeldoorn, Veenendaal, Drachten, Nieuwendijk, Geleen en Verrebroek voorziet de Ruys Groep al bijna 50 jaar bedrijven op internationaal niveau van passende vloeroplossingen.

Kom jij bij ons over de vloer?
Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in deze job? Laat het ons snel weten en stuur jouw CV met motivatie onder vermelding van 'sollicitatie werfleider' ter attentie van Jean-Claude de Maaijer naar info@ruysgroep.be of bel naar +32 0465 079 843. 

Download hier de vacature voor Werfleider MR Vloeren

Jean-Claude de Maaijer zaakvoerder MR Vloeren

Leuk je te ontmoeten

Wat fijn dat je interesse hebt! Jean-Claude gaat graag met je in gesprek
Jean-Claude de Maaijer, zaakvoerder MR Vloeren