Ga naar content
Vorige ‘De nieuwbouw voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid’
Volgende Tips voor de aardappelverwerkende industrie

Renovatie en verbouw van stationsvloeren is specialistenwerk. Met hoge veiligheids- en kwaliteitseisen aan zowel de toegepaste materialen als de uitvoering van het werk. Niet elk vloerenbedrijf heeft daarvoor de expertise, de vakmensen materialen en papieren. Samen met de andere gespecialiseerde bedrijven heeft de Ruys Groep daarentegen alles in huis voor de perfecte stationvloer.

Vloerwerken rond het spoor zijn echt anders. NS en ProRail stellen terecht hoge kwaliteitseisen aan het product en strenge veiligheidseisen aan de uitvoering van het werk. Al onze specialisten hebben daarom een DPV-certificaat van RailAlert. Bedrijfsmatig beschikken we natuurlijk over VCA 2 sterren en ISO 9001.

“Reizigers mogen geen enkele hinder ondervinden van onze werkzaamheden, wat betekent dat we in uiterst krappe tijdvensters buiten de spits of ’s nachts en in het weekend werken.” Arie Selbach en Hendrik Ruys leggen in het magazine Stationlocaties uit waarom het specialistenwerk is, waarop gelet moet worden en hoe AS Vloerwerken samen met de andere bedrijven van de Ruys Groep mee kan denken in een passende oplossing.  

Hendrik Ruys en Arie Selbach Ruys Groep

Heeft u een nieuwe stationsvloer nodig? Neem dan contact op

Arie Selbach, directeur AS Vloerwerken
Vorige ‘De nieuwbouw voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid’
Volgende Tips voor de aardappelverwerkende industrie