Ga naar content
Vorige Klant van het eerste uur: PALI Group
Volgende Ruys doneert aan The Hunger Project

50 jaar geleden startte Ruys Vloeren en ontwikkelde zich al snel tot specialist in industrievloeren. Niet alleen Ruys Vloeren groeide, ook SR Vloeren, De Bedrijfsvloer, MR vloeren, RS Maatwerk, DR Flexjoint en AS Vloerwerken zagen het levenslicht en groeiden mee. Samen zijn we in 50 jaar uitgegroeid tot dé totaalleverancier van industrie- en bedrijfsvloeren. Reden voor een feestje!

De Voedselfabriek in 2050
Met beide benen op de vloer vieren we graag feest waarbij we ook onze kennis verder kunnen verdiepen. Dagvoorzitter Saskia Stender leidde inspirerende sprekers Adjiedj Bakas, Patrick Wouters (EHEDG), Jean-Pierre van Gastel (NVIDIA) en Jaap Korteweg (Vegetarische slager/Those Vegan Cowboys) in hun visie over de voedselfabriek van de toekomst. Welke invloed hebben artificial intelligence, het klimaat, de maatschappij en technologisch vernuft op onze werkomgeving, op onze voedselveiligheid en op onze toekomst? 

Tijd voor feest!

Na het inhoudelijke programma was het tijd voor ontspanning met een gevat optreden van stand-up comedian Jörgen Raymann en een diner uit de internationale keuken. Met een tal van verassingen sloot artiest Joel Borelli het feest af. Een onvergetelijke dag waar we als Ruys-team met trots op terug kijken!

Bekijk hiernaast de aftermovie van dit geslaagde jubileumevent!

Vorige Klant van het eerste uur: PALI Group
Volgende Ruys doneert aan The Hunger Project