Ga naar content

Bij de bakker voor Surinaamse broodjes Havenaar in Ridderkerk hebben wij een hittebestendige bakkerijvloer, de Ucrete UD200 vloer aangebracht, maar waar de bakplaten worden overgepakt en gereinigd, ook een Ucrete MF geplaatst. Beiden hygiënische en sterke bakkerijvloeren, met elk specifieke kenmerken. 

Sterke en hittebestendige bakkerijvloer: Ucrete UD200 
Omdat de vloer bij de ovens zowel hoge temperaturen als het laden en lossen van de ovenwagens moet weerstaan, is daar een passende Ucrete vloer toegepast, namelijk de Ucrete UD200 vloer. Dit zeer duurzame vloersysteem biedt extreme weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot 150°C. De dichte, ondoorlatende en licht gestructureerde vloerafwerking is ideaal als bakkerijvloer en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de Ucrete UD200 ook in extra stroeve uitvoering leverbaar, dit is de Ucrete UD200SR. 

Ucrete MF: hygiënische bakkerijvloer
Ook de vloer waar de bakplaten worden overgepakt en gereinigd, biedt hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. De robuuste Ucrete MF kenmerkt zich door een hoge resistentie tegen zuren en chemicaliën. De glad afgewerkte vloer is bestand tegen het morsen van de meeste organische zuren, verdunde minerale zuren, dierlijke vetten en plantaardige oliën. Deze ijzersterke en hygiënische bakkerijvloer is daarnaast eenvoudig te reinigen.

Projectdetails

Branche: brood & banket     
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Frenoflex B.V.   
Eindgebruiker: bakkerij Havenaar 
Plaats: Ridderkerk
Vloeroppervlak: 120 m²
Opleveringsjaar: 2020

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete UD200, Ucrete MF 

Lees meer over ons werk in deze sector Brood & banket

Renovatie vloer voor uw verbouwing bedrijfspand?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.