Ga naar content

De vloerrenovatie die SR Vloeren in haar eigen Brabant hebben uitgevoerd, omvatte o.a. het plaatsen van een vloer op afschot met RVS goot, en afwerking met een Ucrete DP20 vloersysteem. Een voor de in Bergen op Zoom gevestigde glucosefabriek passende oplossing.

Aanleiding renovatie vloer
De vloerrenovatie in Brabant omvatte 2 laadstraten, de korte en lange baan waarover glucose wordt vervoerd. Beiden waren aan vervanging toe.

Advies: vloer op afschot, RVS goot en Ucrete DP20
Het vervoer van glucose vraagt om een duurzame vloeroplossing die voldoet aan de hoogste eisen voor hygiëne en veiligheid, heftruckverkeer aankan en o.a. eenvoudig kan worden gereinigd. Toegespitst op de bedrijfsprocessen is voor de vloerrenovatie in Brabant een vloer op afschot met een RVS goot en Ucrete DP20 afwerking voorgesteld.

HACCP-gecertificeerde antislip vloer
De Ucrete DP20 is een HACCP-gecertificeerde antislip vloer die eenvoudig is te reinigen. Het oppervlakteprofiel (DP20) bedraagt R12 of R13 V4 en biedt een slipweerstand van 45-55. De dichte en ondoorlatende Ucrete vloer is bestand tegen vele chemicaliën waaronder suikers. Naast een hoge mechanische restistentie, biedt dit vloersysteem een uitzonderlijke weerstand tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C.

Productdetails

Branche: zware industrie
Dienst: renovatie

Opdrachtgever: Cargill B.V. 
Plaats: Bergen op Zoom
Vloeroppervlak: 600 m²
Opleveringsjaar: 2020

Producten
Bedrijfsvloer: Ucrete DP

Werkwijze vloerrenovatie Brabant
Gestart is de bestaande vloer tot op het gezonde beton te slopen. Na afvoer van het puin is de RVS goot gesteld en het leidingwerk aangesloten. Na voorbehandeling van de ondergrond is de vloer op afschot (afschot van 20 mm per meter) aangebracht. Vervolgens is deze gestraald en voorzien van verankeringsgroeven voor een optimale hechting met het Ucrete DP20 vloersysteem. De vloerrenovatie in Brabant is afgerond met het achtereenvolgens aanbrengen van de Ucrete Basecoat, deze inzanden en afwerken met de grijs gekleurde Ucrete Topcoat.

Producten vloerrenovatie Bergen op Zoom

  • RVS goot (48 m1)
  • SRCem betonmix
  • Ucrete DP antislip vloer met DP20 structuur en grijze Ucrete Topcoat
Lees meer over ons werk in deze sector Overig Food Zware industrie

Vloeroplossing op maat voor uw vloerrenovatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze referenties in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.