Ga naar content

Wij bieden een breed assortiment aan hygiënische prefab wandoplossingen aan waardoor wij elke ruimte van de gewenste wandafwerking kunnen voorzien. Of dit nu gaat om een eenvoudige prefab kunststof plint in een algemene ruimte of een prefab RVS stootplint en/of kunststof wandlijst in combinatie met een industrievloer in de expeditie of productieruimte, het uitgebreide toepassingsgebied van onze prefab wandbescherming biedt u altijd een passende oplossing.

Het assortiment bestaat onder andere uit diverse prefab stootbanden en stootplinten van PolySto, Europees marktleider in hygiënische deur- en wandbescherming. Voor Nederland is RS Maatwerk, namens de Ruys Groep, dé aanbieder van deze prefab oplossingen. Afhankelijk van de noodzakelijk belasting bieden we stootbanden vanaf impactniveau 1 t/m 5 en in verschillende afmetingen.

RS Maatwerk biedt onder andere de volgende PolySto prefab oplossingen in wand- en deurbescherming:

  • RVS stootbanden;
  • Cleanrock;
  • RVS plinten; 
  • Betonnen stootranden;
  • Polyethyleen wandbescherming;
  • HygiSeal; schimmelwerende kit.
PolySto prefab RVS stootband

Prefab RVS stootbanden

De prefab inox stootbanden van PolySto bestaan uit een volledige betonkern, zodat er geen holle ruimte is waar bacteriën zich kunnen ophopen en zijn afgewerkt met een geborsteld RVS oppervlak. Daarmee bent u verzekerd van een uitstekende prefab aanrijdbescherming die bestand zijn tegen vrijwel elke vorm van stootschade, terwijl deze ook nog eens zeer hygiënisch te reinigen zijn. De prefab RVS stootbanden zijn beschikbaar in diverse diktes en hoogtes, met en zonder plintsparing.

PolySto prefab CleanRock stootbanden

Prefab CleanRock stootbanden

CleanRock stootbanden zijn vervaardigd van polymeerbeton (polyester kwarts), zijn 100% waterdicht en kunnen in verschillende diktes en hoogtes worden gemonteerd. Het gepatenteerde systeem van PolySto is ontwikkeld op basis van ruim 30 jaar ervaring in de voedselverwerkende industrie.

Prefab stootbanden van CleanRock zijn samengesteld uit een mengsel van polyesterharsen, kwartsgranulaten en additieven. Door de unieke samenstelling worden besmettingen met Salmonella en Listeria voorkomen. CleanRock is daarom ideaal voor voedselveilige omgevingen, die moeten voldoen aan HACCP, EU, USDA, GFSI (Global Food Safety Standard Initiative), BRC en andere voedselveiligheidsnormen.

Alle CleanRock stootbanden zijn sterk en duurzaam. De naturel uitvoering heeft een glad oppervlak en monolitische structuur, die goed bestand is tegen de impact van intern transport. Alle naturel CleanRock stootbanden zijn er in diverse diktes en hoogtes, met en zonder plintsparing.

Polysto prefab RVS plinten

Prefab RVS plinten

Bedrijven van de Ruys Groep zijn expert in het maken van naadloze holplinten. Daar waar een alternatief van roestvaststaal gewenst is, bieden we hygiënische afwerkingsplinten met een afgeronde bovenzijde. De RVS plinten zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en hebben een hoekuitronding tussen de wand en vloer, die voldoen aan alle gangbare hygiënische normen. Fraaie alternatieven voor een naadloze holplint zijn de PV8Fi van 80 mm hoog en de PV15Fi met een hoogte van 150 mm, beide van PolySto, die bestaan uit een gerecyclede volle PVC massa welke bekleed is met geschuurd roestvast staal.

PolySto IBR35 betonnen stootband

Prefab betonnen stootranden

Voor bescherming tegen motor aangedreven heftrucks bieden we in ons assortiment ook PolySto betonnen stootranden. Deze prefab duurzame volle betonmassa hebben een afgeschuinde bovenzijde. Tevens zijn betonnen hoeken en eindstukken beschikbaar en draagt de Ruys Groep zorg voor een waterdichte verlijming en chemische verankering. Een prima oplossing - zelfs 'low budget' - op locaties waar geen hygiëne eisen gesteld worden en waar een dagelijkse reiniging niet noodzakelijk is.

PolySto prefab polyethyleen wandbescherming

Prefab Polyethyleen wandbescherming

In distributiecentra en grote magazijnen is het van groot belang dat er naast solide stootranden ook extra wandbescherming wordt aangebracht. Heftrucks, palletwagens en zeker ook de rolly's zorgen niet zelden voor schade aan wanden en doorgangen. In ons assortiment biedt de Ruys Groep een zeer sterke polyethyleen wandbescherming van PolySto om schade vanwege intern transport te voorkomen. De polyethyleen wandbescherming kan door ons op de gewenste hoogte worden gemonteerd. 

PolySto HygiSeal kit

HygiSeal: dé oplossing voor schimmels in kitnaden!

De Ruys Groep biedt een geweldig alternatief voor de voedselveilige siliconen kitnaden. Met de PolySto HygiSeal worden voegen chemisch gelast met een 1-component hybride kit. Dit brengt een duurzame, naadloze en schimmelwerende verbinding tot stand, die intensieve hogedrukreiniging probleemloos ondergaat. HygiSeal van PolySto biedt een harde en gladde voeg, waardoor schimmelvormin tot het verleden behoort. HygiSeal is dermate hard dat er nooit zwarte schimmel in kan komen. 

Medewerker placeholder

Prefab wandbescherming op maat?

Wanneer u meer wilt weten over onze prefab wandbeschermingsoplossingen, kunnen wij u hier uiteraard meer over vertellen. Er is natuurlijk ook altijd een combinatie mogelijk met onze andere vormen van aanrijdbeveiliging of hygiënische afbouw. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder met een oplossing op maat!